Ergene hizmet binası açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Ergene Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

GÜNDEM 28.05.2015 18:10:00 0
Ergene hizmet binası açıldı

Açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehrin ilçelerdeki 11’inci ve son hizmet binasını Ergene’de hizmete açıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Ergene’ye gelirken yine bir müjde ile geldik. Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi’nin altyapı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Bugün burada 2 mutluluğu birden yaşıyoruz. Hem Ergene Hizmet Binamızı açmanın hem de yıllardan beri yaşanan sorunlarından biri olan Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi’nin altyapı çalışmalarını başlatacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli yatırımlar Ergene’ye hayırlı olsun. Yapılan yatırımların asla ve asla siyasi bir yatırım olarak düşünülmemesini istiyorum. Seçimden sonra da yeni yatırımlar, yeni açılışlar ve temel atmalarda çok sık bir araya geleceğiz. Artık Büyükşehir 1 Ocak 2015’ten itibaren tüm kollarıyla hizmete başlamıştır. Artık yapacağız edeceğiz kelimeleri kalkmıştır. TESKİ’yi sıfırdan kurarak takım ruhu içerisinde çalışan bir ekip haline getirdik. Ama bir hedefimiz daha var. TESKİ’yi kendi barajını kendi imkanları ile yapar hale getirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki 3 yıl boyunca TESKİ olarak Tekirdağ’a yaklaşık 870 Milyon TL’lik bir yatırım düşünüyoruz. Ama hizmet yaparken siyasi görüş önemli değildir, herkesi kucaklarız. Sosyal demokrat belediyeciliğin bir gereğidir bu" dedi.

 

ASFALT ÇALIŞMASI EYLÜL SONUNA KADAR

 

Asfalt çalışmalarının Eylül ayının sonuna kadar hızlı bir şekilde devam edeceğini belirten Albayrak, “Grup yollarına başlıyoruz. Asfalt çalışmalarımız karayolları standardında olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi güçlü bir belediyedir, bu gücünü de halkından almaktadır. Bizim karnemiz 30 Mart 2019’da doldurulacak ve emin olun ki o karnede tüm notlarımız 10 üzerinden 10 olacak çünkü biz verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmenin mutluluğu ile halkımızın karşısına çıkacağız. Ergene hizmet binamızın Ergene’ye güzel hizmetler yapması dileğiyle hayırlı olmasını temenni ediyorum ” dedi.

 

ERGENE MUHTARLARINA TELEFON HEDİYE EDİLDİ

 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar hizmet binası gezildi. Ergene Hizmet Binası açılışının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Mahalle Muhtarları ile de bir araya gelerek, muhtarların kendileri için öneminden bahsetti ve daha iyi ve sürekli iletişim halinde olunabilmesi amacıyla mahalle muhtarlarına birer telefon hediye etti.

Marmara Haber