Yel'den TSO'ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ 1'nci Sıra Milletvekili adayı Mustafa Yel, Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ve partililerle birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

GÜNDEM 22.05.2015 18:01:00 0
Yel

Mustafa Yel’i, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Galip Öge, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Cemil Koçaş, Muzaffer Destereci, Kemal Küçük, Meclis Üyesi Mestan Özcan ve Genel Sekreter İrfan Ekici karşıladı.

 

OKUL ARKADAŞIM

 

Mustafa Yel’in hem okul arkadaşı, hem köylüsü hem de çok uzun yıllardan beri tanıdığı biri olduğunu ifade eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Kendisiyle gurur duyuyorum ve çıktığı yolda başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

İLK 10 İÇİNDEYİZ

 

Tekirdağ’ın ekonomik veriler ve istatistiki verilerde ilk 10 içinde bulunduğunu belirten Günay “Tekirdağ’a 2023 vizyonu çerçevesinde çok önemli görevler düşüyor. İnşallah hep birlikte, kentimizin sinerjisini yansıtıp, önce kendi şehrimize sonra da ülkemize hizmet etmek temel hedefimizdir. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, 13 farklı meslek grubundaki 6 bine yakın üyesiyle devletin yasa ve yönetmeliklerle bize verdiği görev ve sorumluluklar bulunuyor” dedi.

 

OSB İSTEĞİ

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın önemli bir kurum olduğunu belirten Mustafa Yel,  “Bana göre şehrimiz için bir proje üretilip hayata geçirilecekse bu projeler için fikir alınıp, danışılacak yer Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’dır. Sizler Tekirdağ’ın baş aktörlerisiniz. Diğer yandan Tekirdağ halkı için yapılması gereken önemli bir projede Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi’dir. Şehrimize büyük katkıda istihdam, sosyal ve ekonomik fayda sağlayacak bu proje için aynı yer ya da aynı yere yakın yerde devam ettirilip hayata geçirilmesini ümit ediyorum. Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi hepimiz tarafından dillendirilerek hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapma sözü veriyoruz” dedi.

Marmara Haber