Ak Partililer'den esnafa Ahilik Haftası ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ile ilçe yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Esnaf Odası'na 'Ahilik Haftası' ziyaretinde bulunarak, es

GÜNDEM 13.05.2015 17:38:00 0
Ak Partililer

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe Ahilik Haftası’nı kutladı. Abdullah Öğe’ye ziyaretinde Ak Parti Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Saray İlçe Koordinatörü Sedat Fazlıoğlu eşlik etti. Ziyarette konuşan Abdullah Öğe, “Bizim ziyaretlerimizin temelini esnaf, ev ve kurum ziyaretleri oluşturuyor. Yaklaşık iki buçuk aydan beri esnaf ziyareti yapıyoruz. Bugüne kadar esnafımızın yüzde 80’ini ziyaret ettik. Bugünde yine bir esnaf ziyareti kapsamında ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. 10-17 Mayıs Ahilik Haftası. Bu ziyaretimizde Ahilik gününüzü de kutlayalım istedik.”ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

 Ak Partilileri misafir eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ise ziyaret nedeniyle Öğe ve beraberindekilere teşekkür ederken, “Sağolun, Allah her şeyi gönlünüzce versin.”ifadelerini kullandı. Bozdağ, Ak Partililerin Ahilik Haftası kutlamalarını Çerkezköylü esnaf adına kabul etti.

 

Ziyaret sırasında ahilikle ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ahiliğin önemine vurgu yaptı. Öğe, “Hükümetimiz ahiliğin gelişmesi için uğraşıyor. Bu kapsamda yılın ahisi seçiliyor. Saray’dan bir esnafa kuşak takıldı ve yılın esnafı seçildi. Ak Parti hükümeti bunu daha da geliştirmek istiyor. Ahi, dostluğu, kardeşliği ifade ediyor. Eskiden bir esnaf siftah ettikten sonra ikinci müşteriyi, siftah etmeyen esnaf arkadaşına gönderirmiş. ”ifadelerinde bulundu.

 

Abdulhamit ALBEZ