Telefoncu alacak verecek meselesinden öldürülmüş

Tekirdağ'da bir aydır kayıp cep telefonu bayisini araç yıkama dükkanında susturuculu silahla öldürülüp Uçmakdere'de yakılarak toprağa gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti işleten GÃ?

GÜNDEM 7.05.2015 19:08:00 0
Telefoncu alacak verecek meselesinden öldürülmüş

GPS ELE VERDİ 

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ il merkezinde telefon tamir ve satışı işleri yapan Özcan Karaca'nın geçtiğimiz 6 Nisan’da İstanbul'a gidiyorum diye evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü cinayet büro ekipleri, Özcan Karaca'yı bulmak için özel çalışma başlattılar. Bir kiralık araç şirketi sahibi polise başvurarak arabasında kan izleri olduğunu söyledi. Polis aracı kiralayan Karaca’nın arkadaşı Gürcan G’yi takibe aldı. Aracın GPS'sinden aracın gittiği noktaları belirledi. Gözaltına alınan G.G ve cinayette yardımcı oldukları iddia edilen Mehmet K. ve Okan Y.’yi gözaltına alındı. Delilleri gösterdikten sonra Gürcan G olayı bir bir itiraf etti.

3 KİŞİ SORGULANDI

Gürcan G. Polisteki ifadesinde cinayeti itiraf etti. Özcan Karaca’dan alacağını olduğunu söyleyen Gürcan G. “Özcan  Karaca’yı para vermek için telefoncu dükkanından araba yıkama dükkanına çağırdığını ve burada susturuculu tabancayla öldürdüğünü itiraf etti. Daha sonra arkadaşları yardımcı ile kiraladıkları araçla cesedi Uçmakdere’ye gömdüklerini söyledi.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜ

Karaca’nın alacak verecek meselesi yüzünden öldüğü ortaya çıktı. Ertuğrul Mahallesi’ndeki araç yıkama dükkanının arka bölümünde susturuculu silahla öldürülen Karaca’nın gözaltına alınan 3 kişi tarafından kiralık bir araçla Uçmakdere’ye götürüldüğü burada gömüldüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra Karaca’nın bayan arkadaşı ile katil zanlısının sürekli Karaca’nın telefonundan mesajlaştığı belirtildi. Zanlılar Tekirdağ Adliyesi’ne çıkartıldı.  Zanlıların adliyeye çıkışında yoğun güvenlik önlemi alındı. Zanlılar gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.