Albayrak altyapı çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonunda Yeni Sanayi ziyaretinde bulundu. Esnafla bir araya gelen Başkan Albayrak, devam eden yol çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Albay

GÜNDEM 4.05.2015 18:28:00 0
Albayrak altyapı çalışmalarını inceledi

Daha sonra Altınova Mahallesi'ne geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Mahalle Muhtarı Hüseyin Ülker ile birlikte Seda Sokak, Yeniçağ Parkı, Altınova Vedat Çeliker Camii ve Yeni Camii'de vatandaşlarla bir araya gelerek isteklerini dinledi.

 

YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

 

Vatandaşlarla samimi bir havada sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Albayrak, Altınova Mahallesi'ndeki çalışmalar konusunda oldukça hassas davrandıklarını belirtirken, "Altınova Mahallesi'nde altyapı çalışmaları sona erdi. Önümüzdeki hafta içerisinde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Bunun müjdesini vatandaşlarımıza verdik" dedi.

 

Yol çalışmalarının başlayacağı müjdesini alan vatandaşlar da Başkan Albayrak'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. Başkan Albayrak haftasonu mesaisi kapsamında Yeni ve Eski Mezarlığı da ziyaret etti. Albayrak,  mezarlıkların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

YEŞİLSIRT MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Hafta sonunda belediye çalışmalarını bölge bölge dolaşarak inceleyip ve buralardaki vatandaşlarla sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yeşilsırt Mahallesi’ne de gitti. Yeni sezon asfalt çalışmalarının başladığı bölge olan Yeşilsırt Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Albayrak, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

 

ASFALT SEZONUNU YEŞİLSIRT MAHALLESİ’NDE AÇMIŞTIK

 

Kırsal kesimde de yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Albayrak, şunları söyledi:"Asfalt sezonumuzu Yeşilsırt Mahallemizde açmıştık ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Şuan için bir problem yok çalışmalarımız planlandığı gibi sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Daha da hızlandırılması konusunda gerekli talimatlarımızı verdik. Tekirdağ'ın en ücra köşesine kadar asfalt ve yol çalışmalarımızı götüreceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çok güçlü bir belediyedir. Tüm çalışmalarımız için gerekli güce sahibiz"

Marmara Haber