Fevzipaşa Camii ibadete açıldı

Çerkezköy'ün en eski camilerinden biri olan ve 2013 yılında yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Fevzipaşa Merkez Camii, yapımının tamamlanmasının ardından dün Cuma Namazı ile birlikte

GÜNDEM 1.05.2015 18:48:00 0
Fevzipaşa Camii ibadete açıldı

Çerkezköy Fevzipaşa Camii 2013 yılı başlarında yıkılmış, Nisan ayında da yeniden yapılması için çalışmalara başlanmıştı. Fevzipaşa Merkez Camii, iki yıl sonra yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte eksiksiz bir şekilde ibadete açıldı. Oldukça modern ve güzel bir görünüme kavuşturulan Fevzipaşa Merkez Camii, dün kılınan Cuma Namazı ile birlikte kapılarını ibadete açtı. Caminin resmi açılışı ise ekim ayında yapılacak.

ÇOK GÜZEL BİR CAMİ OLDU

Cami cemaati ise Fevzipaşa Camii’nin yapımında büyük emekleri olan, hatta cami inşaatında bile işçi gibi çalışan Fevzipaşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Altındirek’e minnettar olduklarını ifade etti. Yeni Fevzipaşa Camii’nde ilk Cuma Namazı’nı ise İlçe Müftüsü Yusuf Tuna kıldırdı. Caminin çok güzel olduğuna vurgu yapan Müftü Tuna, “Camimizin yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ