4 şüpheliden 2'si tutuklandı

Kapaklı'da bir gecede 2 iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan dört şüpheliden 2'si 'hırsızlık' suçundan tutuklandı.

GÜNDEM 30.04.2015 18:02:00 0
4 şüpheliden 2

Çıkarıldıkları mahkemece hırsızlık olayı ile alakası olmadıkları belirlenen şüphelilerden biri serbest kalırken, hakkında daha önce kesilmiş 20 ay hapis cezası bulunan diğer şüpheli de cezaevine gönderildi.

 

24 SAAT GEÇMEDEN YAKALANDILAR

 

Kapaklı’da Enes Emlak ve Özden Petrol adlı iş yerlerinde gerçekleşen hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen Ogün Y., Baran A., Halil G. ve Aytuğ T. Kapaklı Polisi’nin başarılı çalışmaları neticesinde 24 saat geçmeden yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişti. Şüphelilerin İstanbul Esenyurt'ta ikamet ettiğini belirleyen polis, Ogün Y., Baran A., Halil G. ve Aytuğ T.’yi yakalayarak Kapaklı'ya getirmiş, şüpheliler sağlık kontrolü ve savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılmıştı.

 

HAKKINDA KESİLMİŞ 20 AY HAPİS CEZASI VARMIŞ

 

Şüphelilerden Ogün Y. ve Baran A. bahse konu hırsızlık olayı ile ilgili suçlu bulunarak tutuklanıp cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli Aytuğ T. ise serbest bırakıldı. Hırsızlık olayından tutuklanan Ogün Y. ve Baran A.’nın suç dosyalarının da oldukça kabarık olduğu bildirildi. Halil G. adlı şüpheli ise hırsızlık olayından beraat etse de hakkında daha önceden kesilmiş 20 aylık hapis cezası nedeni ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ