EATON, çocukları sevindirmeyi sürdürüyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren EATON Polimer Kauçuk firması, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

GÜNDEM 27.04.2015 16:44:00 0
EATON, çocukları sevindirmeyi sürdürüyor

Daha önce İş Güvenliği konusunda gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle adından söz ettiren EATON Polimer Kauçuk firması, çalışanlarının çocukları için şimdi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlama programı organize etti.

 

ÇOCUKLARIN 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLADI

 

Geçtiğimiz yıl ‘İş Güvenliği’ konusuna dikkat çekmek amacıyla çalışanlarının çocukları tarafından yapılan resimleri Çerkezköy Belediyesi önünde vatandaşların beğenisine sunan ve resimleri yapan çocukları çeşitli hediyelerle ödüllendiren EATON Polimer Kauçuk firması, şimdi de çalışanlarının çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlama programına yüzlerce EATON çalışanı, ailesi ve çocukları ile birlikte katıldı.

 

GÖSTERİLER İLGİ İLE İZLENDİ

 

Program boyunca Kapalı Spor Salonu önünde çocuklara ücretsiz pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Maya Çocuk Tiyatrosu ekibinin sahne aldığı etkinlikte jonglör gösterisi, illüzyon gösterisi, çocuk tiyatrosu ve Bubbles gösterisi çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Önceki gün saat 12.30’da başlayan etkinlik iki saat sürdü.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ