Yolcular ayakta bekliyor!

Çerkezköy Otobüs Terminali'nde yolcu bekleme salonlarına oturma grupları konulması isteniyor

GÜNDEM 19.04.2015 17:24:00 0
Yolcular ayakta bekliyor!

Trakya’da şehirlerarası otobüs terminalleri arasında en modern otobüs terminali olarak kendini gösteren Çerkezköy Otobüs Terminali’nde yolcu bekleme salonlarında oturma guruplarının olmayışı hem otobüs işletmecileri hem de vatandaşlar tarafından şikayete neden oluyor.

 

OTURMA GRUBU İSTİYORLAR

 

Çerkezköy Otobüs Terminali’nde yolcu bekleme salonlarında oturma guruplarının olmayışından  şikayetçi olan vatandaşlar özellikle soğuk ve yağışlı havalarda sorun yaşadıklarını belirtiyor. Oturma grubu olmaması nedeniyle elverişsiz hava koşullarında büyük bir sıkıntı yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, daha çok yaşlı ve küçük çocuklu ailelerin mağdur olduğunu belirtiyor.

 

Terminali kullanan yolcular, “Bizlerin kimseyi kötülemek gibi bir niyeti yok! İsteğimiz otogarda yolcu salonlarında  ihtiyaç olan ancak şu an için eksikliği bulunan oturma gruplarının koyulamsı. Bölgemizin en güzel ve modern otogarına sahibiz ancak yolcu salonlarında oturma guruplarının olmayışı büyük bir eksiklik. Bu işe Belediye’den hangi birim balkıyor ise bu soruna el atarak  bir an önce çözümlemesini bekliyoruz.”diye sorunu dile getirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN