Vali, milletvekili adaylarını ağırladı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin 7 Haziranda yapılacak genel seçimler öncesinde partilerin Milletvekili adayları ve il başkanları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.

GÜNDEM 19.04.2015 17:10:00 0
Vali, milletvekili adaylarını ağırladı

Vali Dursun Ali Şahin, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ergun Cebeci ile birlikte siyasi partilerin milletvekili adayları ve il başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ

 

Vali Şahin, yaptığı açıklamada, “Seçimler öncesinde partilerimizin milletvekili adayları ve il başkanları ile bir araya geldik. Seçimlerin huzurlu ve güvenli geçmesi için görüş alışverişinde bulunurken bir yandan da tanışma fırsatı bulduk. Edirne huzurlu bir kent ve seçimlerde de herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bir araya gelmemizin çok yerinde ve verimli olduğunu söylemek istiyorum. Ben şimdiden bütün adaylarımıza başarılar diliyorum ve seçimleri kazanacak adaylarımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

Milletvekili adayları da kendilerini tanıtarak, tüm adayların bir arada toplanması ve tanışma fırsatı buldukları için toplantıyı organize eden Vali Şahin’e teşekkür ettiler.

 

Marmara Haber