Şehit evine Kutlu Doğum ziyareti

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Uzman Jandarma Çavuş Dinçer Ersoy'un ailesini ziyaret etti.

GÜNDEM 17.04.2015 19:15:00 0
Şehit evine Kutlu Doğum ziyareti

Müftülük personeli İmam Hatip İsmail Bütün, Hasan Acar ve kadın vaizlerle birlikte şehit evini ziyaret eden Müftü Yusuf Tuna, burada Şehit Uzman Jandarma Çavuş Dinçer Ersoy’un babası Mustafa Ersoy ve Annesi Nülifer Hatun Ersoy ile görüştü. Şehit Babası Mustafa Ersoy ve Annesi Nilüfer Hatun Ersoy’a çiçek ve Kur’an-ı Kerim hediye eden Müftü Yusuf Tuna, şehitlik mertebesinin önemine vurgu yaptı.

 

ŞEHİTLİK PEYGAMBERLİKTEN SONRA EN BÜYÜK RÜTBEDİR

 

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ziyaret sırasında, “Biz her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Şehitlik, İslâm'da en büyük mertebedir. Şehitlerin Allah katında kadir ve kıymetleri pek yücedir. Âhirette en büyük rütbenin peygamberlikten sonra şehitlik olduğu belirtilmiştir. Bunun içindir ki, şehitlerin bütün günah ve kusurları Allah tarafından affedilmektedir.Şehit aileleri de kutsal ailelerdir.”dedi.

 

SİZLERİN MANEVİ DESTEĞİ İLE AYAKTA DURUYORUZ

 

Müftü Yusuf Tuna ve beraberindekilere ziyaret için çok teşekkür eden Şehit Annesi Nülifer Hatun Ersoy, Kutlu Doğum Haftası’nın ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Nülifer Hatun Ersoy, “Bizler sizlerin manevi desteklerinizle ile ayakta duruyoruz. Sizlerin manevi desteği bizlere güç veriyor.”dedi.

 

ŞEHİT ERSOY’UN İMZA DEFTERİNİ DUYGULARINI YAZDI

 

Ziyarette Müftü Tuna ve beraberindekiler Şehit Uzman Jandarma Dinçer Ersoy’un Müze haline getirilen odasını da gezdi. Mustafa ve Nülifer Hatun Ersoy konuklarına üzerinde şehit oğulları Uzman Jandarma Çavuş Dinçer Ersoy’un resmi  bulunan birer kitap ayracı hediye etti. Şehit Ersoy’un odasında bulunan imza defterine duygularını yazan Müftü Yusuf Tuna daha sonra beraberindekilerle birlikte evden ayrıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN