Park yasağına uymayan sürücüye 88 TL ceza

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelindeki yaşanan park sorununu çözmek için kolları sıvadı. Çerkezköy trafiği yanlış park yapan sür?

GÜNDEM 16.04.2015 17:35:00 0
Park yasağına uymayan sürücüye 88 TL ceza

Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede artan araç sayısı ve sürücülerin araçlarını rastgele park etmeleri trafikteki sorunları artırmaya başladı.  Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri park yapılması yasak olan bölgelere park yaparak trafik akışını zora sokan araçların önce fotoğrafını çekiyor, ardından 88 TL pazar cezası kesiyor.

 

EN FAZLA 15 DAKİKA

 

Trafik ekipleri sürücülerin itirazlarının önüne geçmek için de park yasağına uymayan araçların tespitinde bu durumu fotoğrafla belgeliyor. Trafik ekiplerinin cezasından kurtulmak isteyen sürücüler, park yasağını fark edince hemen aracını kaldırmaya çalışıyor. Ancak fotoğrafı çekilmişse ceza yemekten de kurtulamıyor. Ekipler, özellikle Atatürk Caddesi’nde bulunan “Paralel Süreli Park Yeri” tabelası sayesinde sürüceler en fazla araçlarını 15 dakika park edebileceklerini belirtti.

 

Haber/Ahmet KILAVUZ