Şehit Polis'in adı sokağa verildi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Edirne İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, Vali Yardımcısı Mustafa Ergün, Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ 'ın ailesi, Edirne Belediye Başkan Yardı

GÜNDEM 12.04.2015 12:37:00 0
Şehit Polis

Edirne’de bir süre önce  iki silahlı grubun çatışmasında şehit olan Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ın adı Edirne Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı ilk toplantısında alınan kararla 42. Sokağın adı değiştirilerek ‘‘ Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ olarak değiştirildi. 

SİZE MİNNETTARIZ

Edirne Belediye Başkan Yrd. Selçuk Çakır’ın meclis kararını okumasıyla başlayan törende Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptığı konuşmada ‘‘Gönül ister ki bu tür törenler olmasın, bu tür isimleri sokaklara vermeyelim, polisimiz askerimiz şehit düşmesin, Türk Milleti kahraman polislerimize minnettar. Vatandaşın malı ve canı için çalışıyorsunuz, keşke size daha iyi şeyler sunabilsek, biz size minnettarız. Ailesinin acısını asla dindiremeyiz en azında bizlerin unutmadığını acılarını paylaştığımızı bilmelerini isteriz. Allah gani gani rahmet eylesin’’ diye belirtti.Edirne Belediye Meclisi’nin aldığı kararı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ın annesi babası ve eşine teslim ettikten sonra törenle sokak açıldı.

 

Marmara Haber