Vali Şahin'den Polis Haftası kutlaması

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, "10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatı; vatanın bölünmez bütÃ

GÜNDEM 10.04.2015 19:05:00 0
Vali Şahin

Vali Şahin mesajında şunlara yer verdi: “Ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu teknolojik yatırımlarla Dünya Polis Teşkilatları arasında da üst sıralarda yer alarak, yabancı ülke polis teşkilatlarına eğitim veren bir kurum haline gelmiştir. Emniyet Teşkilatımız güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitimden spora, kültür ve sanata dair bir çok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır. Bu onurlu ve kutsal görevi büyük bir özveriyle yerine getirerek Edirne'mizin güven ve huzur kenti olması için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Emniyet teşkilatını tebrik ederim.”

 

ŞEHİT OLAN POLİSLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

 

Vali Şahin mesajını şöyle tamamladı: “Emniyet Teşkilatımızın 170’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyorum. Halen görevleri başında olan polislerimize üstün başarılar ve ailelerine de sağlık, mutluluk dileyerek tüm Emniyet Teşkilatı’nın Polis Haftası’nı kutluyorum.”

 

Marmara Haber