Apartmanlarımız Okutuyor projesine destek yağıyor

Süleymanpaşa Belediyesi'nin ön ayak olduğu "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa 'nın Filizleri Yetişiyor" (Her Apartman Bir Öğrenci Okutuyor) projesi her geçen gün büyümeye deva

GÜNDEM 9.04.2015 16:39:00 0
Apartmanlarımız Okutuyor projesine destek yağıyor

Maddi olanakları kısıtlı, ailesinin gelir düzeyi düşük, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan öğrencilerin, ülkeye yararlı kişiler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlayan apartman yöneticileri tarafından verilecek burs Süleymanpaşalı vatandaşların duyarlılıklarından dolayı hızlı bir şekilde hayata geçti. Projeye destek veren apartmanlar için yapılan plaketler asılmaya başlamıştı.

 

HÜRRİYET MAHALLESİ’NDEN DE DESTEK GELDİ

 

Her geçen gün büyümeye devam eden projeye Hürriyet Mahallesi Nural Evleri A ve B blok sakinleri de destek verdi. Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral Hürriyet Mahallesi Muhtarı Emin Dırak ile birlikte Hürriyet Mahallesi Nural Evleri Sitesine giderek plaketleri her iki apartman girişine astı. Güral, “Birleşe birleşe büyümeye devam edeceğiz. Projemiz yeni başlamasına rağmen çok hızlı bir şekilde geri dönüşler aldık. Okulların kapanmasına az bir zaman kalmasına rağmen vatandaşlarımız vakit kaybetmeden harekete geçti. Önümüzdeki eğitim-öğretim dönemi çok büyük bir katılım bekliyoruz. Süleymanpaşalılar evlatlarına sahip çıkıyor.” sözlerini söyledi.

Marmara Haber