Sultanköy'ün yolları tamam

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri ekipleri gece gündüz durmadan çalışarak vatandaşların da takdirini toplamaya devam ediyor. İlçe merkezi, Yeniçiftlik ve Sultanköy mahallelerinde üç ekip birden çalÄ?

GÜNDEM 9.04.2015 16:38:00 0
Sultanköy

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri ekipleri Sultanköy mahallesindeki yol yapım işlerini tamamladı. Mahallenin tüm yollarını elden geçiren ve tamamına yakınının yeniden yapan Fen İşleri ekipleri mahalle halkının da teşekkürünü aldı. Sultanköylü vatandaşlar ise kısa sürede bu kadar yoğun çalışmayı gerçekleştiren Başkan İbrahim Uyan ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.

 

BAŞKANIMIZ VATANDAŞLARA SÖZ VERDİ

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi Duman ise çalışmaları yakından takip ederek herhangi bir aksaklığın olmaması için çaba gösterdi. Duman, "Belediye Başkanımız İbrahim Uyan dördüncü dönem göreve gelirken vatandaşlarımıza söz verdi. Bu sözleri yerine getirmek için çalışmamız gerekiyordu. Bizlerde fedakar ekibimizle birlikte tüm imkanları seferber edip çalışıyoruz. Sultanköy'un yollarını neredeyse tamamını bitirdik. Yeniçiftlik'de halen bir ekibimiz çalışıyor." dedi.

 

Marmara Haber