Doğan ve Üzgün listeyi partililerle kutladı

YSK'ya (Yüksek Seçim Kurulu) verilen milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından Ak Parti'nin listesindeki iki adayın Çerkezköy'den olması, Çerkezköy teşkilatlarını hareketl

SİYASET 8.04.2015 16:49:00 0
Doğan ve Üzgün listeyi partililerle kutladı

Listelerin açıklanmasının ardından Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda milletvekili adayları Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün’ün de katıldığı bir program gerçekleştirildi. Ak Partililer tarafından sevinç gösterileri ile karşılanan ve tebrik edilen Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün’ün katıldığı programda İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Rabbimize şükürler olsun. Bu teşkilat, yönetim kurulu ve bütün kademeler milletvekili seçim sürecinde her platformda Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak seçilebilecek bir milletvekili sırası istediğimizi söyledik. İstediğimizi aldık, ne istediysek Allah bize onu nasip etti” dedi.

 

YERİMİZ GARANTİ DİYE YATMAYACAĞIZ

 

Toplantıda Öğe’nin ardından bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili Adayı  Ayşe Doğan, “Bugün ülkemiz, Tekirdağ ve Çerkezköy ilçemiz için çok önemli bir gündür. Bugünün kıymetini bileceğiz. Sizlere söz vermek istiyorum. İnşallah daha çok sayıda vekili sıraya koyacağız. Yerimiz garanti diye yatmayacağız ve sorumluluklarımız yükseldi. Genel merkezimiz olmak üzere İl ve ilçe  Başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

BU GÖREV BENİ HEYECANLANDIRDI

 

İki ay önce bismillah diyerek siyasete başladığını kaydeden AK Parti 6.Sıra Tekirdağ Milletvekili adayı Ahmet Üzgün “Davamızın büyükleri bizlere böyle bir görev erdi. Bu görev inanın beni çok heyecanlandırdı. Bu dönemde 33 arkadaşımız ile beraber iki aylık süreçte kardeşçe yürüdük ve sonuna geldik. El ele birbirimizi kırmadan inceltmeden geldik. İnşallah 7 Haziran’a kadar sizlerin desteği ve duası ile yürümeye devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

 

Menşure KARDEŞ