Türkiye Petrolleri'nden Polis Teşkilatı'na özel indirim

Türkiye Petrolleri Çerkezköy Bayisi olan Yurt Kesim Petrol, 170'inci kuruluş yıl dönümünde Polis Teşkilatı için özel bir kampanya başlattı. Polis Teşkilatı için yüzde 4'lük indirim ba

GÜNDEM 6.04.2015 18:26:00 0
Türkiye Petrolleri

Polis Teşkilatı’nın önemine vurgu yapan Rahmi Yılmaz “Polislerimiz için ne yapsak azdır. Polis Teşkilatımızın 170’inci yıl dönümü dolayısıyla biz de geleneksel hale getirdiğimiz kampanyalarımızı bu kez de Polis Teşkilatımıza uyarladık. İstasyonumuza gelip polis kimliğini gösteren tüm polislerimiz ve aileleri Nisan ayı sonu kadar yüzde 4’lük indirim kampanyasından yararlanabilecek” dedi.

HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORLAR

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatı’nın önemine dikkat çeken Rahmi Yılmaz, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmıştır. Canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiştir” dedi.

TP KART İLE YÜZDE 3 İNDİRİM

Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yılmaz, polislerin ayrıca talep etmeleri halinde kendilerine verilecek olan TP kart ile de yüzde 3 indirimden faydalanabileceğini sözlerine ekledi.  

Haber / Ahmet KARDEŞ