Minibüsçülere toplu ulaşım rehabilitasyon projesi anlatıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 'Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi' kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı minibüs kooperatifi yetkilileri ile bir araya geldi…

GÜNDEM 3.04.2015 18:36:00 0
Minibüsçülere toplu ulaşım rehabilitasyon projesi anlatıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyette bulunan minibüs kooperatiflerinin yetkilileri ile bir araya geldi. Meclis Salonu’ndaki toplantıda Başkan Albayrak, yeni toplu taşıma rehabilitasyon projesi ile ilgili minibüs kooperatif yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

TOPLU TAŞIMA REHABİLİTASYON PROJESİ ANLATILDI

Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Halim Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ve Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram’ın da katıldığı toplantıda, Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi minibüs dönüşüm modelleri ile ilgili minibüsçü esnafına bilgilendirmede bulunuldu.

HERKESİN MUTLU OLACAĞI BİR SİSTEM KURACAĞIZ

Tekirdağ’ın sürekli gelişen ve büyüyen, bunun yanında da nüfusu sürekli artan bir yapıya sahip olduğunu belirten Başkan Albayrak, “Sürekli gelişime ve artan nüfusa ayak uydurabilecek, geleceğe yönelik bir toplu taşıma rehabilitasyon projesi üzerinde çalışıyoruz. Hem halkımızın rahat ve konforlu ulaşım yapabileceği hem de esnafımızın kazanacağı bir sistem kurma hedefindeyiz. Bu sistemi de minibüsçü esnaflarımızla birlikte kuracağız. Bunun için bu toplantıları düzenliyoruz. Minibüsçülerimizin düşünceleri de bizim için çok önemli. Hep birlikte herkesin mutlu olacağı bir toplu taşıma modelini kuracağımıza inanıyorum. Önümüzdeki süreçte önemli gelişmeler sağlayacağımıza inanıyorum.” dedi. Çerkezköy ve Kapaklı minibüs kooperatiflerinin yetkililerinin ve minibüsçü esnafların katıldığı toplantıda ayrıca, Prof. Dr. Halim Ceylan tarafından sunum eşliğinde mevcut yapı ve dönüşüm modelleri üzerine bir bilgilendirme yapıldı.

Marmara Haber