O anne tutuklandı

Dört ay önce misafir geldiği Kapaklı'da çöp konteynerına attığı çocuğunun ölü doğduğunu söyleyen Neşe K'nın yalan söylediği ortaya çıktı! Adlı Tıp'tan gelen

GÜNDEM 2.04.2015 19:19:00 0
O anne tutuklandı

Geçen yıl kasım ayında Kapaklı  İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi 47. Sokak’taki bir çöp konteynerına doğurduğu bebeği atan 4 çocuk annesi Neşe K. (33) Adli Tıp Raporu doğrultusunda tutuklandı. Anne Neşe K., çocuğun ölü doğduğunu iddia etmişti, Adli Tıp ise aksi yönde rapor verdi.

YALAN SÖYLEMİŞ!

Denetimli serbestlikten yararlanarak tutuksuz yargılanmak üzere çıkarıldığı mahkeme tarafından salınan Neşe K., Adli Tıp Raporu’nun ardından 4 ay sonra tutuklandı. Neşe K.’nın salıverilmesine gerekçe olan ‘Ölü doğum’un gerçekleşmediği ortaya çıktı. Adli Tıp’tan Mahkeme’ye gelen rapora göre Neşe K.’nın doğurduğu çocuğun doğumdan sonra öldüğü belirtildi. Bu durum üzerine Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu’nun talimatı üzerine Kapaklı Polisi Edirne Uzunköprü’de oturan Neşe K.’nın yakalanması için durumu Jandarma’ya haber verdi.

AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NDE YARGILANACAK

Tutuklama kararı üzerine Edirne Uzunköprü’de yaşayan Neşe K. Jandarma tarafından evinden alınarak Kapaklı’dan giden polis ekiplerine teslim edildi. Dün Kapaklı’ya getirilen Neşe K. önce hastaneye götürüldü daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne getirilerek savcılıktaki işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderildi. Tutuklanan Neşe K. Tekirdağ Muratlı Kadın Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Neşe K.’nın yargılamasının ölüme sebebiyet verme suçundan Ağır Ceza Mahkemesi’nde süreceği öğrenildi.

ÖLÜ DOĞDU DEMİŞTİ

Neşe K., 2014’ün Kasım Ayı’nda misafir olarak geldiği Kapaklı’da evde bir çocuk dünyaya getirmiş ve gayrimeşru ilişki sonucu olduğunu söylediği çocuktan kurtulmak içinde cenini çöp konteynerına atmıştı. Neşe K. çıkarıldığı mahkemede çocuğun ölü doğduğunu, canlı doğması halinde böyle bir şey yapmayacağı yönünde ifade vermişti. Mahkeme, Neşe K.’nın ifadeleri doğrultusunda tutuksuz yargılanması yönünde karar vermişti.