Gece çıkan yangın korkuttu

Kapaklı Fatih Mahallesi'nde bir evde gecenin yarısında çıkan yangın 4 kişiyi hastanelik etti. Dumandan etkilenen şahıslar 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

GÜNDEM 2.04.2015 18:49:00 0
Gece çıkan yangın korkuttu

Kapaklı’ya bağlı Fatih Mahallesi’nde bir evde gece saatlerinde çıkan yangında dumandan etkilenen dört kişi 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

4 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

 

Olay dün saat 00.30 sıralarında Kapaklı’ya bağlı Fatih Mahallesi’nde bir evde meydana geldi. Binanın elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede yayıldı. Bina sakinlerinin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında binada bulunan dört kişi çıkan dumandan etkilendi.      

 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

 

Yangının çıktığı dairede ikamet eden ve dumandan etkilenen Volkan Birdal, Uğur Birdal ve Osman Birdal ile komşuları Nazlı Hava’ya ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Dört kişi daha sonra iki ayrı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ