Satranç il şampiyonluğu Marmaraereğlisi'nde yapıldı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Satranç İl Şampiyonası'nın bu yıl ki ev sahibi Marmaraereğlisi Belediyesi oldu. Turnuva öncesi konuşan Belediye Ba?

SPOR 1.04.2015 18:54:00 0
Satranç il şampiyonluğu Marmaraereğlisi

Marmaraereğlisi Belediyesi Satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı. Okul Sporları Satranç İl Birinciliği müsabakaları Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti. 184 sporcunun katıldığı müsabakalara ev sahipliği yapan Marmaraereğlisi Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Tütün tüm sporculara başarılar dilerken, Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın da her zaman sporcuların yanında olduğunu ifade etti.

 

5 KATEGORİDE YAPILDI 

 

Toplam 5 kategoride gerçekleşen yarışmalar öncesi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün bir konuşma yaparak sporun ve sporcunun yanında olduklarını bir kez daha vurguladı. İrfan Tütün, "Belediye Başkanımız sayın İbrahim Uyan her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldı. Bu anlayışla gençlerimize sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmalar yapıyor. Bizlerde bu talimatlar doğrultusunda belediye olarak tüm imkanlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Vardar ise Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederken yarışmaya olan ilginin de oldukça fazla olduğunu söyledi.

 

 Marmaraereğlisi'nde gerçekleşen Okul Sporları Satranç İl Birinciliği müsabakalarında dereceye girenler ise şöyle:

 

KÜÇÜK ERKEKLER

 

1- Berkcan Çağlar İşcan

 

2- İsmet Saygın Koç

 

3- Hikmet Can Karadayı

 

4- Burak Göç

 

 KÜÇÜK KIZLAR

 

1- Semanur Yörük

 

2- Ayşe Müge Kagılı

 

3- Yağmur Bolu

 

4- Elvin Sunay

 

 YILDIZ ERKEKLER

 

1- İsa Özgür

 

2- Emre Şenol

 

3- Cihan Kulaoğlu

 

4- Utku Kaan Tüfekçi

 

 YILDIZ KIZLAR

 

1- İrem Şen

 

2- Melike Dut

 

3- İrem Durak

 

4- Sümbül Molla

 

GENÇ ERKEKLER

 

1- Oktay İleri

 

2- Taha Mert Dönmez

 

3- Musa Çiftçi

 

4- Kerem Yılmaz

 

 

Marmara Haber