Otomobil servis aracına çarptı: 1 yaralı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bir otomobilin servis aracına yandan çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Yaralı, 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜNDEM 31.03.2015 19:44:00 0
Otomobil servis aracına çarptı: 1 yaralı

Kaza dün saat 08.00 sıralarında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Altınyıldız Fabrikası önünde meydana geldi. İddiaya göre Karaağaç istikametine seyir halinde olan İsmail Yesirci yönetimindeki 59 DF 116 plakalı otomobil, önündeki aracı sollamak isterken 25’inci caddeden Altınyıldız Fabrikası istikametine seyir halinde olan Hasan Başaran yönetimindeki 59 S 2382 plakalı servis aracını fark edemedi ve yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Yesirci yaralandı.

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralı sürücüye ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi ile kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı İsmail Yesirci, daha sonra 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Trafik ekipleri başka bir kazaya mahal vermemek için olay yerinde gerekli tedbirleri alırken, kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ