Silahlı saldırganlar yakalandı

Çerkezköy'de Roman vatandaşların ikamet ettiği Bağlık Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 kişi vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, bir kadın da çıkan arbed

GÜNDEM 31.03.2015 19:40:00 0
Silahlı saldırganlar yakalandı

İddiaya göre, Çerkezköy’e bağlı Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkinde komşu kadınlar arasında çıkan kavganın ardından emniyette ifadeleri alınan taraflar serbest bırakıldı. Taraflardan birinin yakınları Yaşar D., Cengiz Ç. ve Ercan A., Kümeevler mevkiinde pompalı tüfekle beklemeye başladı.

 

3 kişi, karşı tarafın gelmesiyle birlikte ateş etmeye başladı. Yaşanan olayda Hatice B. sürüklenerek yaralanırken, Hatice B.’nin yakını Recep A. da sağ ayağının topuğuna isabet eden kurşunla yaralandı. Olay sırasında çatışmanın meydana geldiği yoldan geçen Seyfettin D. de olayla alakası olmamasına rağmen ayağına isabet eden kurşunla yaralandı. Seyfettin D.’nin sağ bacağına isabet eden kurşun sol bacağını da delip geçti.

 

YAKALANDILAR

 

Olayın ardından yaralılar 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Seyfettin D., hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis olayla ilgili çok yönlü çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu dün Çerkezköy Polisi Yaşar D. Ve Ercan A.’yı yakaladı. Şüphelilerin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Marmara Haber