Altın Ambulans Sağlık Ödülü Tekirdağ'da

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı'nın kazandığı duyurulan Altın Ambulan Sağlık Ödülü Ankara?

GÜNDEM 25.03.2015 17:13:00 0
Altın Ambulans Sağlık Ödülü Tekirdağ

22 yıllık sağlık çalışanı Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı, Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasında Şube Müdürleri kategorisinde ’Altın Ambulans Sağlık Ödülü’nü aldı.

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRÜ ALMIŞTI

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından düzenlenen ’Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nin sahipleri geçtiğimiz günlerde belirlenmişti. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü ve 22 yıllık sağlık çalışanı Zafer Soykırlı, yılın şube müdürü seçilmişti.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ankara’da yapılan ödül töreninde aldığı ödülle büyük gurur yaşayan Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı, ödülün tüm acil sağlık çalışanlarının olduğunu belirtti. Ödül kazanmanın değil acil sağlık hizmetlerinin önemli olduğunu belirten Soykırlı, "Bu ödülü tüm Türkiye’de çalışan sağlık çalışanlar adına alıyorum. Acil Sağlık Hizmeti çalışanları olarak yaptığımız kutsal mesleğin bilincindeyiz. Öncelikle acil sağlık hizmetleri sayesinde kritik dakikalar ve saniyeler içerisinde hayat kurtarma gibi kutsal bir görevi ifa eden Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri kardeşlerimin ’Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftasını’ kutlar bu değerli görevde nice başarılı hizmetler dilerim. Altın Ambulans Ödülleri kapsamında almış olduğum Yılın Şube Müdürü Ödülü görevlerini her şartta yerine getiren ve görevlerini yerine getirirken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan acil sağlık hizmetleri bünyesinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarının yani acil sağlık hizmetleri ailesinindir.”dedi.

Ödüle aday gösterenlere de teşekkür eden Soykırlı, “Acil sağlık hizmetleri gibi önemli bir konuyu kamu oyuna taşıyan ve farkındalık oluşturan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği’ne, beni bu ödüle aday gösteren Tekirdağ Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği’ne ülke genelinde oy kullanan ve ödülü almamı sağlayan sevgili dostlarıma, bu süreçte beni her zaman destekleyen yanımda olan Sağlık Bakanlığı nezdinde İl Sağlık Müdürlüğümüzün çalışanlarına teşekkür ederim. Almış olduğum ödül başta Tekirdağ olmak üzere tüm acil sağlık hizmetleri ailesine hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Törene Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar da katılırken, Soykırlı’nın ailesi de ödül töreninde yanında bulundu.

Marmara Haber