Ak Parti'de seçim mesaisi aday adayları ile başladı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nca 7 Haziran seçimlerinin startı verildi. İlçe Başkanı Abdullah Öğe, partide toplanan milletvekili aday adayları ile ev ziyaretleri yaparak, vatandaşlardan

GÜNDEM 20.03.2015 18:46:00 0
Ak Parti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 25.Dönem Milletvekili aday adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ev ziyaretleri yaparak seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

EV ZİYARETLERİ BAŞLADI

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına start verdi. Henüz milletvekili adayları belirlenmeden sahaya çıkan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı milletvekili aday adayları ile evleri dolaşarak, vatandaşlardan 7 Haziran için oy istedi. Önceki akşam saat 18.30’da ilçe teşkilatında bir araya gelen Ak Parti Milletvekili aday adayları daha sonra ev ziyaretine çıktı.

ADAY ADAYLIĞI SÜRECİNDE SAHAYA İNİYORUZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe “Bugün partimize gelerek bizleri onurlandıran aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Ev ziyaretleri programını yapmamızdaki amaç, artık teşkilat olarak adaylık sürecinde değil aday adaylığı sürecinde de çalıştığımızı Çerkezköy’de göstermek istedik. Sahaya güçlü şekilde iniyoruz. Birbirinden kıymetli, değerli vekil aday adaylarımızla sahaya iniyoruz. Bütün adaylarımızla bu tür çalışmalarımız 7 Nisan tarihine kadar devam edecek. Kimilerinin sadece tabelada halk partisi anlamıyla değil, gerçekten halkın içine inerek halkın yanında olduğumuzu göstermek için bu programı yaptık. Bu çalışma meyvesini 7 Haziran seçimlerinde verecek.” dedi.

ADAY ADAYLARI EVLERİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda toplanan aday adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle  AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe, basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, İlçe Teşkilatı üyeleri, 25.Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayları Ahmet Aygün, Ali Ertem, Esra Erdurdur, Ersin Danış, Hakan Sunal, Ahmet Üzgün, Gökhan Alphan, Eyüp Kenar, Tahir Eke, Ömer Karadeniz, Ayşe Doğan, Ali Cengiz Kalkan, Emrah Tunca Çerkezköy’de ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haber / Ahmet KILAVUZ