Ak Parti ikinci temayülü STK'larla yapacak

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nca, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde ikinci temayül yoklaması yapılacağı bildirildi. Temayül yoklaması bu kez sivil toplum örgütleri arasında gerçekleşt

GÜNDEM 20.03.2015 18:43:00 0
Ak Parti ikinci temayülü STK

Ak Parti milletvekili aday adayları arasından belirleyeceği adaylar için ikinci temayülü yapacak. Daha önce parti teşkilatlarına aday adaylarını soran Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, bu kez 33 aday adayını Sivil Toplum Örgütü yöneticilerine soracak. Tekirdağ Özdemirler Düğün Salonu’nda Pazartesi günü gerçekleştirilecek temayül yoklaması ile ilgili Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe açıklama yaptı.

STK’LARA SORACAKLAR

Ak Parti 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde milletvekilliği için başvuruda bulunan 33 adayı adayını sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyelerine soracak. STK’lara yönelik yapılacak temayül yoklaması ile ilgili bilgi veren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “STK’ların başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapılacak. AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayları için temayül yoklaması 23 Mart Pazartesi günü Özdemirler Düğün Salonu’nda 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.” dedi.

STK’LARI TEMAYÜLE DAVET ETTİ

Pazartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasına ilçesindeki STK’ları davet eden Abdullah Öğe, şunları söyledi: “Tekirdağ genelindeki vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri bütün sivil toplum kuruluşlarının yönetiminde bulunan yönetim kurulu üyeleri alınan karar gereğince temayül yoklamasına katılacak. Salona kurulacak sandıklarda mevcut milletvekili aday adayları için olduğu gibi mevcut aday adayları dışında da isim yazılabilecek. Çerkezköy’de faaliyet gösteren dernek, meslek kuruluşları ve benzeri bütün sivil toplum kuruluşlarının ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurulu üyelerini temayül yoklamasına davet ediyorum. Sandıkların kapanmasının ardından oylar, Genel Merkez’e gönderilecek. Temayül yoklamasından çıkacak sonuç, genel merkezin aday belirleme sürecinde değerlendirilecek.” 

Haber / Gökhan TEKER