"Kahraman gaziler!"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'da dün saat 14.00'de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliğine ziyarette bulundu.

GÜNDEM 17.03.2015 18:44:00 0

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Ziyaret sırasında gazileri ‘Kahraman’ diye nitelendiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Her şeyi sizlere borçluyuz.  Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde bizler buradayız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz. Kahraman gazilerimize sevgi ile anıyoruz.”dedi.

BİR AİLE GİBİYİZ

Kubilay, Çerkezköy muharip gazilerinin çok güzel çalışmalara imza attığını belirtirken, şunları dedi: “Sizleri tebrik ediyorum. Hemen hemen gazilerimiz şehit yakınlarımız ile bir aile gibiyiz. O samimiyeti çok şükür hep birlikte sağladık. Sizlerin yaptığı faaliyetler çocuklarımıza ve gençlerimize milli duyguların aşılanması, onlara vatanımızın nasıl şehitlerimiz sayesinde kazanıldığı noktasında gösteriliyor.”

SEYİT ONBAŞI’NIN KÖYÜ’NE GİDECEKLER

Kaymakam Kubilay’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan “Sayın Kaymakamımız Çerkezköy’e geldiği günden itibaren bizlerle sık sık bir araya geliyor. Hiç yalnız bırakmıyor. Mülkü amir olarak çok değerli birisidir.”dedi. Önümüzdeki günlerde bazı programlar gerçekleştireceklerini dile getiren Yarlıgan, “İlerleyen günlerde daha iyi şeylerin olacağına inanıyoruz. 28 Nisan’da savaşlar ile Çerkezköy’de programımız olacak. Ayrıca gezi etkinliğimiz olacak. Çanakkale gezimizde Seyit Onbaşı’nın köyüne gitmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Haber / Ahmet KILAVUZ