Karadeniz'den gazilere ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti.

GÜNDEM 17.03.2015 18:35:00 0
Karadeniz

Dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz Gazilerle bir araya geldi. Ziyaretten dolayı Ömer Karadeniz’e teşekkür eden Muharip Gaziler Çerkezköy Temsilciliği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Bizlerin unutulmaması gerçekten çok mutlu edici bir durum. 28 Nisan tarihinde savaşlarla ilgili bir program düzenleyeceğiz. Tarihte yaşanılan savaşları kulaktan duyma ile savaşı yaşayandan duymak arasında çok fark var. Bu sebeple güzel bir organizasyon düzenlemeyi planlıyoruz.”dedi.

PROGRAMA KATILACAĞIM

Kendilerini kabul eden Hasan Hüseyin Yarlıgan’a ve gazilere teşekkür eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz’de düzenlenecek programa katılacağını kaydetti. Karadeniz “Çanakkale savaşı tarihe altın harflerle kazınılan bir savaştır. Teknolojinin imana ve yokluklara boyun eğdiği bir zafer olarak tarihe geçmesi bizleri onurlandırmakta. O savaşta şehit olan, ya da canından parça vererek bugünlere gelen gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan TEKER