Çerkezköy'de denetim komisyonu nisan ayında raporunu sunacak

Çerkezköy Belediyesi Denetim Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor. Komisyon çalışmalarını Mart ayı sonunda tamamlayarak, hazırlayacağı raporu nisan ayında Belediye Meclisi'ne sunacağı

GÜNDEM 17.03.2015 18:27:00 0
Çerkezköy

RAPOR NİSAN AYINDA MECLİS’E VERİLECEK

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ocak ayı Meclis toplantısında oluşturulan Denetim Komisyonu 2014 Mali Yılı’nın hesaplarını incelemeyi sürdürüyor. Komisyon Başkanı Serdar Ürkmez Başkanlığı’nda toplanan Denetim Komisyonu’nda CHP Grubu’ndan Yüksel Sevil, Taner Bahar ve AKP Grubu’ndan Şükrü Dumanlar ile Mehmet Soyhan görev yaparıyor. Ay sonuna kadar çalışmalarını sürdüreceği bildirilen  Çerkezköy Belediye Meclisi Denetim Komisyonu, bu çalışmaları raporlayıp, Nisan Ayı Meclis Toplantısında Meclis Üyelerini bilgilendirecek.

İKİ AYDIR KOMİSYON ÇALIŞIYOR

Denetim Komisyonu’nun çalışmalarını 15 Ocak’tan itibaren sürdürdüğünü ifade eden Denetim Komisyonu Başkanı Serdar Ürkmez, “Komisyon Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte yaklaşık iki aydır Belediyemizin 2014 Mali Yılı hesapları ile ilgili inceleme ve denetleme çalışmalarını uyum içerisinde sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı ay sonuna kadar tamamlayarak, rapor halinde Meclise sunacağız. Denetim Komisyonu’nun çalışmalarına katkıda bulunan Meclis Üyelerimiz ile Belediye personeline Denetim Komisyonu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Marmara Haber