YAVŞAK YAVŞAK GÜLMEYİN!

Okul Müdürü Metin Demirbağ, henüz ortaokul öğrencilerini spor salonuna topladı ve ağza alınmayacaklar laflar etti. Küçük yaştaki kızlara "Sonunuz Özgecen gibi olur" diyen Müdür Demirbağ

GÜNDEM 16.03.2015 20:20:00 0
YAVŞAK YAVŞAK GÜLMEYİN!

Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu’na yeni atanan Müdür Metin Demirbağ, ortaokul öğrencilerine öyle sözler ettiki duyan velileri şok etti! Öğrencilerin kaydettiği belirtilen Müdür Demirbağ’ın sözleri hem kız öğrencilere hem de erkek öğrencilere ağır hakaretler içeriyor. Okul Müdürü Metin Demirbağ, geçtiğimiz günlerde önce kız öğrencileri daha sonrada erkek öğrencileri okulun spor salonuna topladı ve onlara sözde ‘Nasihat’te bulundu.

ÖNCE KIZLAR

Spor salonunda topladığı 100’den fazla orta okul öğrencisi kıza davranışlarına dikkat etmeleri, konusunda uyarılarda bulunan Okul Müdürü Metin Demirbağ, “Yeteneksizsiniz yarışmasındaki köpek kadar beyniniz yok” dedi. Öğrencileri aşağılayan Müdür Demirbağ, bununla da yetinmedi “Makyaj yapar, kıvırtırsanız, yanınızdaki erkeklere sarılırsanız, sonunuz Özgecan gibi olur.” uyarısı yaptı! Kız öğrencilere, “Sizler erkeklerden daha betersiniz. Siz kuyruk sallamasanız onlar da size gelmez.” ifadelerini kullanan Metin Demirbağ, şimdi tüm Çerkezköy’de konuşuluyor.

SONRA ERKEKLER

Okul Müdürü Metin Demirbağ bir gün sonra da erkek öğrencileri topladı. Erkek öğrencileri de aşağılayan Müdür Demirbağ, “Yavşak yavşak gülmeyin. Kızlara yanaşmayın. Muhatap olmayın.” tavsiyelerinde bulundu!

ÖZGECAN TEHDİDİ 

Geçtiğimiz ay Mersin’de yaşayan Özgecan Arslan adındaki üniversite öğrencisi bir sapık tarafından vahşice öldürülmüştü ve bu olay tüm Türkiye’de infial yaratmıştı.?Bu sapkınca davranışın henüz ortaokul öğrencisi kızlara karşı bir okul müdürü tarafından tehdit unsuru olarak kullanılması veliler arasında tepkiyle karşılandı. Veliler, “Çocuklarımızı hangi kafaya emanet etmişiz. Buna Milli Eğitim Müdürlüğü gerekli yaptırımı uygulamalı.” diye tepkilerini dile getirirken yetkililerin bu durum karşısında nasıl bir işlem yapacağı merak konusu oldu.

MARMARA HABER