Bu hükümet yurt dışındaki çiftçiyi besliyor

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, seçim öncesi partisinin tarım raporu hazırladığını belirtirken, Ak Parti Hükümeti'nin tarım politikasını bu sözlerle eleştirdi

GÜNDEM 16.03.2015 19:52:00 0
Bu hükümet yurt dışındaki çiftçiyi besliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr.Candan Yüceer partisinin Kapaklı İlçe Teşkilatı’na ziyaret ederek, eğilim yoklaması nedeniyle teşekkür etti. Yüceer ziyaret sırasında partililerin çiftçilerin sorunlarını dile getirmesi yönündeki talebe, “Seçim öncesi çok güzel bir tarım raporu hazırladık. Raporları ulaştırdıktan sonra sizlere anlatacağız. Bu hükümet bizim değil yurt dışındaki çiftçileri besliyorlar. Trakya’da hayvanlar hastalıktan kırılıyor. Üretim gerçekten istemiyorlar.”diye karşılık verdi.

EĞİLİM YOKLAMASI TEŞEKKÜRÜ

Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Dr.Candan Yüceer’i CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı Başkanı Kenan Seçkin ve partililer karşıladı. Ziyarette konuşan Yüceer “Bu eğilim yoklamasının kaybedeni yoktur, kazananı ise tüm Tekirdağ olmuştur. Bundan sonra el ele vererek, partimizi hem Tekirdağ’da hem de ülke genelinde iktidara taşımak için çalışacağız. Oy veren vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Bütün ilçelerden kendisine destek çıkmasını hatırlatan Yüceer, bundan büyük bir şevk aldığını vurguladı. Yüceer, “Hepinizden Allah razı olsun. Yükümüz arttı ve artık büyük bir aile olduk. Tekirdağ’da ki bütün seçmenlerimiz yüreğimin her köşesindedir. Tekirdağ’ın her köşesinde dostlar, ablalar, kardeşlerim oldu.” diye konuştu.

 

 

BU HÜKÜMET YURT DIŞINDAKİ ÇİFTÇİYİ BESLİYOR

Yüceer ziyaret sırasında partililerden gelen, “Trakya’da ki tarım için Mecliste çalışma yapacak mısınız” şeklindeki soruya da yanıt verdi. Milletvekili Yüceer, “Seçim öncesi çok güzel bir tarım raporu hazırladık. Raporları ulaştırdıktan sonra sizlere anlatacağız. Bu hükümet bizim değil yurt dışındaki çiftçileri besliyorlar. Trakya’da hayvanlar hastalıktan kırılıyor. Üretim gerçekten istemiyorlar. AK Partililer çiftçilerimizden biz oy alıyoruz. Türkiye’de çiftçilik kötü durumda olsa neden bize oy versinler diye konuşuyorlar. Trakya’da ki çiftçilerimiz tarlasını ekemiyor. Anadolu’da ki çiftçiler ise desteğini alıyor ve tarlasını ekmiyorlar. Meraları sattılar ve bu meralar imara açıldı. Biz iktidara gelince hepsini düzeltmeye çalışacağız.” dedi.

SANDIĞA SAYGI GÖSTERELİM

Konuşmasının son bölümünde eğilim yoklamasına tekrar değinen Yüceer, “Bende diğer arkadaşlarım gibi sandığa güvendiğimizi ve eğilim yoklaması yapılmasını istedim. Bizler milletvekili dönemimizde elimizden geldiğince çalışmalar gerçekleştirdik. Her şeyi dört dörtlük yapmadık. O yüzden artık ben seçilemedim, o seçildi olayını kan davasına ve düşmanlığa dökmememiz gerekiyor. Yarışmak kadar güzel bir şey yoktur. Eğilim yoklaması öncesinde Tekirdağ’ın bütün ilçelerini köylerini teker teker gezdim. Sandıktan çıkan sonuca kenetlenmemiz lazım. Hepimiz sonuçta Cumhuriyet Halk Partiliyiz.”diye sözlerini tamamladı.

Marmara Haber