Esnafın şifacısı olacağım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Burak Korkmaz, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Doktor olan

GÜNDEM 16.03.2015 19:34:00 0
Esnafın şifacısı olacağım!

ESNAFDIMIZA NELER YAPABİLİRİZ, SORUNLARINI NASIL ÇÖZÜMLERİZ

MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Burak Korkmaz ziyarette, esnafın sorunlarını dinledi. Korkmaz, “Öncelikle yeniden göreve gelmenizden duyduğum memnuniyetimi ifade  ediyor ve başarılar diliyorum. Bu gün ülkemizde ve bölgemizde esnaflarımızın durumu ortada. Bir çok sıkıntıları var. Bu gün buraya hem sizlere hayırlı olsun demek hem de esnafımız için neler yapabiliriz bunları konuşmaya geldim. İnşallah Milletvekili Adayı olurda seçilirsem Mecliste Tekirdağ’ımız genelindeki ve tüm ülke genelindeki esnaflarımızın sıkıntılarının çözümü konusunda önemli bir çalışma sergileyeceğim.” dedi.

ESNAFIN ÇIRAK VE KALFALARININ SİGORTA PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ

Esnafın kalfa ve çırakları  için ödediği sigorta primlerini  devlet tarafından ödenmesi gerektiği ve bu sigorta prim yükünün esnafın sırtından kaldırılması gerektiğini savunan Korkmaz, “Eğer esnafın çalıştırdığı kalfa ve çırakların sigorta primini devlet öderse sıkıntılar içinde boğuşan esnafımızın üzerindeki yük azalmış olur. Her gün bir çok alışveriş merkezleri açılıyor bu nedenle küçük esnafımız  artık zar zor karnını doyuruyor. Küçük esnafın nesli tükenmek üzere, bunlara sahip çıkılmalı. Alışveriş merkezleri sözde şehir dışında olacaktı. Gelin görün ki hepsi şehir içinde. Bununla ilgili yasa kağıt üzerinde kaldı. MHP iktidarında kağıt üzerinde kalanları işler hale getirerek esnafımızı mağduriyetten kurtaracağız. Ben esnafımızın mecliste gözcüsü, sözcüsü ve bir doktor olarakta şifacısı olacağım.”dedi.

HAYIRLI OLSUN

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarkar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe de, “Meclis’te sizlerin gibi insanları görmek isteriz. Her şeyin gönlünüze göre olmasını diliyor ve sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.”dedi.

Konuşmaların ardından MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Burak Kokmaz Başkan Yaztepe’ye  başarılı çalışmaları nedeniyle bir plaket takdim etti.

Haber/Seyit SÜREN