Bonzai bir can daha aldı

Son zamanlarda ülke genelinde birçok gencin hayatına mal olan sentetik uyuşturucu madde olarak bilinen bonzai, bir can daha aldı. Tekirdağ'da Bonzai kullandığı iddia edilen bir kişi evinde ölü olarak bulundu.

GÜNDEM 9.03.2015 14:34:00 0
Bonzai bir can daha aldı

Süleymanpaşa’ya bağlı Turgut Mahallesi Derinkuyu Sokak'ta ikamet eden ve daha önce de uyuşturucu madde kullandığı bilinen 36 yaşındaki Fatih Akman evinde ölü olarak bulundu.

ESKİ EŞİ TARAFINDAN BULUNDU

Fatih Akman, Süleymanpaşa’daki evinde eski eşi Sema Şendil tarafından banyoda küvet içerisinde hareketsiz vaziyette bulundu. Sema Şendil, durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri Akman’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Ayrılmasına rağmen oğlu Azad Akman (10) ile birlikte eşini görmek için İstanbul'dan gelen Sema Şendil'in olayla ilgili ifadesi alındı.

BONZAİ DÜZENEĞİNE RASTLANDI

Evde inceleme yapan polis ekipleri, banyoda düştüğü tahmin edilen Fatih Akman'ın cesedinin yanında sentetik uyuşturucu madde kullanımında kullanılan düzenek buldu. Banyoda ve evde geniş çaplı inceleme başlatılırken olay yerine gelen savcı incelemesinin ardından Fatih Akman'ın cansız bedeni ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Fatih Akman'ın kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi