Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede 260 delege oy kullanırken, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre Güneş kul

GÜNDEM 8.03.2015 20:31:00 0
Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

ÇERKEZKÖY GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Cumartesi günü  Golden Palas Hotel’de yapılan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ne AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Tevfik Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Ahmet Üzgün, Ali Ertem, Ömer Karadeniz, Tahir Eke, Hakan Sunal, Gökhan Alphan ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. Kongre Divan Başkanlığı’nın oluşturulması ile başlarken Divan Başkanlığı’na AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca seçildi. Divan katip üyeliklerine ise Adnan Tekin, Kübra Nasipoğlu ve Nihat Tardu seçildi.

VİZYONA YAKIŞIR GÖREV YAPACAĞIZ

Kongrede konuşan AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre Güneş AK Parti’nin vizyonuna yakışır şekilde görev yapacaklarını belirterek, “Devir aldığımız bu bayrağı en iyi şekilde layık olduğu yere götüreceğiz. Partimin yedek kulübesinde değil de ilk on birinde olduğum için çok teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun inşallah." diye konuştu. 

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

Konya’da şehir olan pilotlara Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah  Öğe, ise konuşmasında “Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz inşallah hayırlara vesile olur. Gençlik Kolları Başkanımızı şimdiden tebrik ediyorum. Ayrıca yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu vesile ile bütün kadınlarımızın gününü de en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

 

 

ERDOĞAN GİBİ 400 MİLLETVEKİLİ DEDİ

Daha sonra Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut bir konuşma yaptı. Son zamanlarda Ak Parti’ye 400 milletvekili isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu isteği doğrultusunda partililerinden 400 milletvekili çıkarmak için mücadele etmelerini isteyen Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut ise konuşmasında şunları dedi: "Rehavete kapılmadan seçimlere çalışmaya devam etmeliyiz. 9 seçime girdik ve Allah’ın izni ile hepsini kazandık. İnşallah  10’ncu seçimi de kazanmak için tüm desteği partimize vereceğiz. Anayasayı tek başımıza değiştirmek için 360 milletvekili ve fazlasını çıkarmalıyız. Cumhurbaşkanımızın bu isteği üzerine bizler her gün daha fazla çalışmalıyız.” İfadelerine yer verdi. Akbulut "Gençlik kolları ve Kadın Kollarımızı partimizin iki kanadıdır. Bugün Gençlik Kollarımızın Kongresindeyiz Çerkezköy’e ve Tekirdağ’a inşallah hayırlısı olur" temennisi ile sözlerini tamamladı.

253 OY ALARAK BAŞKAN SEÇİLDİ

Son olarak  AK Parti Tekirdağ Milletvekili olan Özlem Yemişçi bir konuşma gerçekleştirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Milletvekili Yemişçi  “Kongremiz hepimize hayırlı olsun. Gençlerimiz parti neferi olarak büyük role sahipler. Bizlerin bir görevi var ve bu görev gençlerimize AK Parti’nin 13 yıllık geçmişini anlatmak düşüyor. 13 yıl önce Tekirdağ ve Türkiye neredeydi şimdi nerede. Bunu gençlerimize iyi anlatmak lazım onlar bizlerin geleceğidir.” dedi.

Konuşmaların ardından kongre de seçim gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde bir süre önce başkanlığa atanan Emre Güneş 260 delegenin 253’ünün oyunu alarak AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Haber / Gökhan TEKER