Kaybettiğimiz değerleri geri almak için aday adayı oldum!

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Saadet Akyol Yıldırım 8 Mart'ta yapılacak ön seçimde destek arama ziyareti gerçekleştirdiği CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda yapt

GÜNDEM 6.03.2015 18:10:00 0
Kaybettiğimiz değerleri geri almak için aday adayı oldum!

BİZ ATATÜRK AŞKIYLA YETİŞTİK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol  Öztürk’ün başarılar dilemesinden sonra konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Saadet Akyol Yıldırım,  öz geçmişinden söz ettikten sonra kadınların Atatürk aşkıyla yetiştiklerini belirterek, “Bu akşam  Çerkezköy’de güzel karşılanmaktan çok mutlu oldum! Biz ülkemizin iyi yerlere gelmesi için çok  mücadele verdik.Kadınların çok çalışması gerektiğine inandığım için aday adayım.Ülke yönünde iyi işler yapmak için aday adayı oldum.Biz kadınlar Atatürk aşkıyla yetiştik.Parti olarak bayanlar olarak bu seçimde iddialıyız.Çok güzel enerjimiz var.Hem de çok güzel kenetlendik.7 Haziran  CHP iktidarıyla çok güzel olacak.”dedi.

10 YIL SONRA NEREDE OLACAĞIZ

Emekli öğretmen olduğunu ve emekli olduktan sonrada öğrenci koçluğu yaptığını belirten Yıldırım, şöyle devam etti: “Öğrencilerime şunu sormuştum. ‘10 yıl sonra nerede olmak istersiniz ya da olacaksınız?’ sorusunu hep sordum. Hiç biri ne olacağı ya da nerede nasıl olunacağı konusunda kararsız olduklarını belirttiler.Bu nedenle onlara bu günkünden 10 kat daha fazla çalışmamız gerektiğini ve o zaman her kes hayallerine kavuşabileceğini söyledim.Bu nedenle de çok çalışmamız ve kaybettiğimiz değerleri geri kazanmamız gerektiğini söyledim.Ben tek başıma değilim. Ben her zaman bu yolda sizlerleyim. Bu nedenle 8 Mart’ta beni unutmayın sizlerden destek istiyorum.”dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ