Büyük yatırımlar başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere yönelik 2015 yatırımları baharla birlikte start alacak. Hafta içi ilçeleri dolaşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan, Büyükşehir Belediye

GÜNDEM 6.03.2015 18:06:00 0
Büyük yatırımlar başlıyor!

İki gündür ilçeleri ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı ziyaret etti.

2015 YILI YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Marmaraereğlisi ilçesinde 2015 yılı içinde yapılacak olan Büyükşehir Belediyesi yatırımları ve İlçe belediyesinin yatırımları ile ilgili yapılan ziyarette yatırım koordinasyonu görüşüldü. Belediye Başkan Yardımcıları Fehmi Duman ve İrfan Tütün'ün, Meclis üyesi Doğan Özman da hazır bulunduğu toplantı da Büyükşehir belediyesi tarafından Marmaraereğlisi ilçesine yapılacak olan yatırımlar görüşüldü.

İLÇE BELEDİYESİ OLARAK YATIRIMLARA BAŞLADIK

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Marmaraereğlisi ilçesi her geçen gün artan nüfusu ile önemli bir ilçe haline gelmiştir. İstanbul'un sınır komşusu olmamız bizim konumumuzu daha da önemli kılıyor. Burası Tekirdağ'ın vitrinidir. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi'nin de yatırımlarda öncelikli olarak Marmaraereğlisi'ni düşünmesi bizleri olduğu kadar vatandaşlarımızı da çok memnun edecektir. Bu nedenle planlanan yatırımlara bir an önce başlanması gerekiyor. Bizler zaten kendi imkanlarımızla yapmamız gereken çalışmalara vakit kaybetmeden başlamıştık ve devam ediyoruz" dedi.

ARTIK YATIRIM ZAMANI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazar ise yapılan görüşmenin kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirtirken, "Tüm ilçelerimizle büyük bir uyum içinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bu uyumun beş yıl sonunda Tekirdağ'a önemli bir adım attıracağını düşünüyorum. Artık yatırım zamanı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'ın talimatları doğrultusunda Marmaraereğlisi için de tüm imkanlar seferber edilecektir" diye konuştu.

OTOBÜS TERMİNALİ İNŞAATI BAŞLAYACAK

Diğer daireleri ilgilendiren yatırımlarla ilgili yapılan görüşmelerin ardından Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet ilçe belediye binasından ayrıldı. Diğer yandan ilk olarak bu ay içinde ilçenin otobüs terminali inşaatına başlanacağı müjdesi de verildi.

Marmara Haber