Simit fırınları denetlendi

Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü işbirliğinde simit fırınlarına denetim gerçekleştirildi.

GÜNDEM 5.03.2015 17:25:00 0
Simit fırınları denetlendi

Denetimlerde işyeri açma ve çalışma ruhsat şartları, simit gramajları, fiyat tarifeleri, teknik ve hijyenik şartlar ile diğer hususlar hakkında kontroller yapıldı.

FIRINLARA CEZA UYGULANDI

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yapılan denetimlerin vatandaşların sağlığı açısından önemine vurgu yaptı. Eşkinat, “Süleymanpaşa’da yaşayan 180 bin vatandaşımızın sağlık ve huzurunu düşünerek çeşitli alanlarda denetimlerini arttıran ekiplerimiz bugün de simit fırınlarını denetledi. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz ile Zabıta Müdürlüğümüzün birlikte yürüttüğü çalışmada eksikleri olan işletmelerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verirken sağlık açısından riskli gördüğümüz fırınlara da gerekli idari ve cezai yaptırımlar uygulandı. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini esnafımızın ürünlerini doğru şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmasını sağlamak amacıyla ekiplerimizin denetimleri sürecek.” diye konuştu.

Marmara Haber