Öğe ilçeye yeni atanan müdürleri ziyaret etti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geçtiğimiz günlerde PTT Çerkezköy Şubesi'ne ve İş Kur Şubesi'ne atanan yeni müdürlere 'H

GÜNDEM 3.03.2015 17:29:00 0
Öğe ilçeye yeni atanan müdürleri ziyaret etti

İLK ZİYARET PTT’YE

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ilk ziyareti PTT Çerkezköy Şubesi’ne yaptı. Şube Müdürü Sezai Zorba ile görüşen Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Bugün hem ziyaret hem de hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için geldik. Kurumunuz ile ilgili sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunmak istedik.”dedi.

Ziyaretten dolayı partililere teşekkür eden PTT Şube Müdürü Sezai Zorba “ Şubelerimizde gerçekten büyük bir sıkıntı var. En büyük sıkıntımız ise Kapaklı’nın bize bağlı olmasıdır. Kapaklı’yı Çerkezköy’den ayırır isek büyük bir sorun ortadan kalkmış olacaktır.”diye konuştu. Zorba ayrıca personel sorunları olduğunu kaydetti.

 

 

İŞKUR MÜDÜRÜ’NE HOŞGELDİN DEDİLER

PTT Çerkezköy Şubesi’nden ayrılan Öğe ve beraberindekiler daha sonra Çerkezköy İşkur Şube Müdürü Adem Pusaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette görevine yeni başlayan Adem Pusaoğlu’na başarılar dileyen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Vatandaşlarımızın iş ihtiyacını karşılayan İşkur’un her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Fırsat buldukça kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kurumların sorunları ile alakalı birim başkanlarımız yardımcı olmaya çalışıyorlar” dedi.

Çerkezköy’e yabancı olmadığını kaydeden İşkur Çerkezköy Şube Müdürü Adem Pusaoğlu “ Üniversite’ye kadar Kapaklı’da yaşadım. Yarı Trakyalı olduğumuzu söylemek istiyorum. Buna paralel olarak nüfusun yoğun olduğu bir ilçe olduğunu da biliyorum. İŞKUR istihdam kurumudur. Kişilere, işsizlere  iş bulmak, kurslar ve program açma amacı vardır. Kurumlar aracı ile de işsizlerimize iş bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber / Menşure KARDEŞ