Köprülü sokak siyasetçisi olduğunu söyledi

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, "Ben siyasete sokakta başladım ve hep sokakta kaldım. Siyasetin başladığı ve bittiği yerde sokak

GÜNDEM 28.02.2015 16:24:00 0
Köprülü sokak siyasetçisi olduğunu söyledi

CHP Tekirdağ Milletvekili ve milletvekili aday adayı Emra Köprülü önceki akşam  saat 20.30’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ö seçimde kendisine destek bulabilmek için ziyaret gerçekleştirdi. Köprülü, “Siyasete sokakta başladım ve milletvekili oldum ve hep sokakta kaldım.Siyasetin başladığı ve bittiği yerde sokaktır” dedi.

Emre Köprülü’yü Çerkezköy’de CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör,CHP Çerkezköy İlçe yönetimi ve İlçe  Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve kadın kolları üyeleri,Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve gençlik kolları üyeleri, Çerkezköy ve Kapaklı Belediye meclisi üyeleri ile kalabalık bir partili karşıladı.

HER ZAMAN ÖRGÜTLERİMİZİN YANINDA OLDU VE ÖRGÜTLERE KARIŞMADI

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Milletvekili Emre Köprülü’nün her zaman örgütlerinin yanında olduğunu,hiçbir zaman örgütlerin çalışmalarına karışmadığını ve devamlı örgütlerle, partililerle bir araya geldiğini belirterek, “Bu akşam Milletvekilimiz ve ayni zamanda 7 Haziran Genel Seçimleri’nde de aday adayımız olan Emre Köprülü’yü bu akşam ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Köprülü hiçbir zaman örgütlerin çalışmalarına karışmadı ve hep tarafsız kaldı. Her zaman örgütlerimizle iç içe olarak yanlarında oldu. Partililerle de sık sık bir araya geldi. Emre Köprülü bu süreçte de yeni bir yola çıktı. Kendisine 2011 yılında başladığı bu mücadelesinde, bu süreçte de başarılar diliyoruz.”dedi.

CHP’Lİ OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM

CHP Tekirdağ Milletvekili ve aday adayı Emre Köprülü de, CHP’de mücadelesinin 2011 yılında başlayan bir mücadele olmadığını ve siyasete çocukluğunda sokakta başladığını belirterek, “Bizim mücadelemiz ülkemiz için. CHP bize Atamız’dan kalan bir miras. Ben daha çocuk iken CHP’de siyaset yapmaya başladım. CHP’nin her kademesinde görev aldım, ilçe başkanlığı yaptım ve sizler bana milletvekilliği görevi verdiniz ve milletvekili oldum bunun onurunu gururunu ben sizlerle birlikte yaşadık.”dedi.

7 HAZİRAN AKP’Yİ DEFETME MÜCADELEMİZDİR

Önceki seçim sürecine vurgu yapan Köprülü şöyle devam etti: “Çünkü biz ön seçimle seçilmiş vekillerdik. Biz seçmenimize karşı duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık. Birlikte çok çalıştık. İlçe örgütlerimizin her kademesi partililerimiz birlik ve beraberlik içinde tam bir yürek olarak çalıştık ve 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde bu çalışmamızın meyvesini ilimizde 12-0 yaparak 11 ilçe belediyemizi ve Büyükşehir Belediyesi’ni alarak CHP bayrağını diktik. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde de Tekirdağ olarak aynı başarıyı gösterelim ve 6-0 yapalım. Ben inanıyorum ki tüm örgütlerimizin her kademesi ve tüm partililerimiz bu seçimde çok daha fazla çalışacak. Ülkemiz için, geleceğimiz için, özgürlüğümüz için bunu yapmak zorundayız. İnşallah 7 Haziran’da CHP iktidarında her şeyin çok daha güzel ve mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye olacak.7 Haziran AKP’yi defetme mücadelemizdir. Biz CHP’de mücadele yapan ve her zaman özgürlükten, adaletten ve insanlarımızın ötekileştirilmemesinden yana olmamız, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bağımsız özgür ve adaletli davadır. Ben CHP’li olmaktan onur ve gurur duyuyorum.”dedi.

 

 

ÖN SEÇİM SONUÇLARI RESMİ SONUÇTUR

Ön seçimin önemine vurgu yapan Köprülü, “Ben her zaman ön seçimden yana oldum. Bazı arkadaşlarımız eğilim yoklaması ile ön seçimi karıştırıyor. İkisi de aynı. 8 Mart’ta yapılacak olan bir ön seçimdir. Bu seçimden çıkan sonuç resmi sonuçtur. Tüzükte de ön seçimin resmi seçimimiz olduğu açıkça belirtilmiştir.CHP örgütlerinin verdiği karar tek karardır.Geldiğimiz şu noktaya kadar  milletvekiliniz olarak Tekirdağ’ın adını gerçekten duyurmaya çalıştık.”diye konuştu.

SİYASETİN BAŞLADIĞI VE BİTTİĞİ YERDE SOKAKTIR

Emre Köprülü siyasete sokakta başladığını vurgulayarak, “Ben siyasete küçük yaşlarda başladım. Siyasete sokakta başladım.CHP’nin bir çok kademelerinde görev aldım.İlçe başkanlığı yaptım ve sonra sizlerin destekleriyle milletvekili sıfatını kazandım. Ama milletvekili olduktan sonrada hep sokakta kaldım. Siyasetin başladığı yerde sokaktır. Bittiği yerde sokaktır. Bu dönemde Tekirdağ’ın her şeyi ile insanlarının kalbini sevgisini kazandım. Bu da örgütümüzün birlik ve beraberlik içinde olmasından kaynaklanmaktadır.” ifadelerini kullandı

ÖN SEÇİMDE İNANDIĞINI GÜVENDİĞİNİZ İNSANA OY VERİN

Köprülü, 8 Mart’ta yapılacak ön seçinde aday adaylarından inandıkları güvendiklerine oy vermelerini istedi. Köprülü, “Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Ön seçimler de de inandığınız güvendiğiniz insanlara oy vereceksiniz. Hepimiz ortak payda da yürüyeceğiz. Benim Atatürk’e karşı, millete karşı  görevim var. Ben öldüğüm zaman milletvekili olarak değil doğduğumda CHP’li idim öldüğümde de CHP’li olacağım. Yürüdüğümüz yolda kararlılıkla yürümemiz lazım. Ben bu yolda sizlerin elini tutarak yürümek istiyorum.8 Haziran’da el ele kolkola sizinle CHP’yi iktidara taşıyacağız.Burası benim ailem. Büyüğüme abi, amca, dayı, abla, teyze,hala derim küçüğüme de kardeşim derim. Biz çıktığımız bu yolda yalnız değiliz. Biz hepimiz  ideolojik kardeşiz.7 Haziranda halkın iktidarını hep birlikte kuracağız. Sizlerden bu iktidarın bir neferi olmam için 8 Mart’ta yapılacak ön seçim de de bana oy vermenizi istiyorum. Beni sabırla dinlediğiniz için sizlere saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN