Ak Partili aday adayları teşkilatları ziyaret ediyor

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayları Hasan Sami Gürbüz ve Oktay Dede Çerkezköy'e ziyarette bulundu.

GÜNDEM 25.02.2015 21:14:00 0
Ak Partili aday adayları teşkilatları ziyaret ediyor

ADAY ADAYLARI ZİYARETLERE DEVAME DİYOR

İlk olarak AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Hasan Sami Gürbüz Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Arkadaşımız Ankara’dan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Pazar günü Tekirdağ’da gerçekleştirilen aday adayları tanıtım toplantısına da katılamadı. Kendisini tanıyan birisiyim ve özgüveninden dolayı da kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

Ak Parti’nin kurulduğu 2002 yılından beri içerisinde yer aldığını dile getiren  Hasan Sami Gürbüz, “Çorlu’da avukatlık yapıyorum. Uzun yıllardır AK Parti Çorlu teşkilatının seçim koordinasyon merkezinde görev yaptım. Partinin tabanından gelen birisiyim.”dedi.

ÖĞE ADAY ADAYLARI’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Gürbüz’ün ziyaretinin ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Oktay Dede’de saat 18.00’de partiyi ziyaret etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “2012-2015yılları arasında Müsiad Tekirdağ Kurucu Başkanı görevliğini yapan Oktay Dede arkadaşımız da diğer aday adayları gibi partimize ziyaret gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizde partililer olarak kendisini tanıma fırsatı bulacağız.” dedi.

Oktay Dede’de 2002 yılından beri Ak Parti’nin içerisinde yer aldığını belirterek, “2003 yılında Çorlu İlçe Teşkilatına başkan adayı oldum. 2009 yılından itibarende teşkilatın içinde yer aldım. Ayrıca 1,5 yıl da Çerkezköy İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulundum. Ak Partili olarak bölgemizde hep çalıştık. Bölgemize katkı sağlamak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştık. Genel merkezin ve sizlerin desteği ile milletvekili olursam teşkilattan gelen birisi olarak teşkilatçı bir vekil olacağım” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ