Bakan Müezzinoğlu'ndan hasta ziyareti

Okul açılışı için Keşan'a giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada 10 ay önce beyincik kanserine yakalanan İsmet Polat Kaşıkçı'yı da evinde ziyaret etti

YAŞAM SAĞLIK 23.02.2015 18:34:00 0
Bakan Müezzinoğlu

Bir dizi programa katılmak için Edirne’nin Keşan ilçesine giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, beyincik kanserine yakalanan İsmet Polat Kaşıkçı’yı ziyaret etti.

 

TEMEL ATMA TÖRENİ İÇİN KEŞAN’A GİTTİ

 

Özel bir lisenin temel atma törenine katılmak için Keşan’a giden Bakan Müezzinoğlu, basına kapalı olarak yaklaşık 10 ay önce Beyincik kanseri hastalığına yakalanan ve anne sütüyle tüm Türkiye’nin tanıdığı İsmet Polat Kaşıkçı’yı evinde ziyaret etti.

 

Beraberinde Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık ile birlikte İsmet Polat Kaşıkçı’nın evine giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada Kaşıkçı ve annesi Türkan Kürklüoğlu ile sohbet etti.

 

YAPILABİLENİN EN İYİSİNİ YAPMA GARYRETİNDEYİZ

 

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın konuyu yakından takip ettiğini belirterek, “Bir konsültasyon ekibimiz şu anda konuyu yakından takip ediyor. İnşallah yapılabilenin en iyisini, en doğrusunu, en ilerisini yapma gayreti içerisindeyiz. Rabbim herkesin evladını, önce annesine babasına bağışlasın. Biz de devlet olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Kaşıkçı’nın Gamma Knife Tedavisi isteği ile ilgili ise gerekli çalışmaların yapıldığını söyleyen Müezzinoğlu, elinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

ÇOK MUTLU OLDUK

 

Kaşıkçı’nın annesi Türkan Kürkloğlu ise Bakan Müezzinoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Bakanım geldiğinde çok heyecanlandım. Çocuğumuzu gördü ve bize çok iyi moral verdi. Şu anda Vakıf Guraba’da görüşmeler yapıldığını ve raporların incelenerek değerlendirildiği, en kısa zamanda da kontrol amaçlı İstanbul’a gideceğimizi bize söyledi. Bakanımız konunun takipçisi olduğunu söyledi. Ben çok mutlu oldum. Çocuğumu belki daha iyi bir tedavi ile sağlığına kavuşturacağız. Bu yüzden çok mutluyum. Ben bir anneyim. Daha iyisi var mıdır, daha fazlası var mıdır daha kesin çözümü var mıdırın peşindeydim. Çok mutlu oldum, çok çok sevindim” dedi.

 

Kürklüoğlu Bakan Müezzinoğlu’nun anne sütüyle ilgili herhangi bir şey söylemediğini de sözlerine ekledi.

 

Marmara Haber