Ak Parti milletvekili aday adaylarını tanıttı

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından müracaatların sona ermesinin ardından Milletvekili Aday Adayları tanıtım programı düzenledi

GÜNDEM 22.02.2015 19:17:00 0
Ak Parti milletvekili aday adaylarını tanıttı

Ak Parti 25’inci Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları, düzenlen toplantı ile basına tanıtıldı. 32 Milletvekili Aday Adayının açıklandığı toplantıda konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’4 yıl verin bu ülkeyi uçurayım’ sözünü hatırlatarak, "Bu zihniyet bizi ancak uçurumdan aşağı uçurur" dedi.

AK PARTİ TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

AK Parti, 25’inci Dönem Tekirdağ Milletvekilli aday adaylarını tanıttı. Ramada Otel’de yapılan programda konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, haziran ayında yapılacak olan seçimlerin ülkeye ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını dileyerek, "Bu seçimler AK Parti tarihinde yapılan en önemli seçimdir. Türkiye tarihinde en önemli seçim olarak görüyoruz. Bugüne kadar 12 ve 13 yıl içerisinde milletin iradesinin önünde birçok engeli ve vesayeti kaldırdık. Kurucu Genel Başkanımız ve şuan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in kararlı, istikrarlı duruşu sayesinde birçok engeli kaldırdık. Bundan sonra da kalkması gereken bazı engeller var. En önemlisi de bu milletin bize yüklediği anayasadır. Anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde etmek için bu seçimde milletimizde destek isteyeceğiz. Aday adaylarımız bu seçimleri böyle görmeleri gerekiyor" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ

Tekirdağ’ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözünü eleştiren Akçay, "CHP Genel Başkanının açıklamalarını görmüşsünüzdür. Diyor ki ’8 ve 9 Haziran da bazı basın organlarının yönetimlerine el koyacağız. İş adamlarına hesap soracağız yaptıklarından’ diyor. Bunlar ne yapıyorlardı? Demokrasinin olmadığından, diktatörlükten bahsediyorlardı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada bana ’4 yıl verin diyor ben bu Türkiye’yi uçurayım.’ Bu zihniyetin nereye oturacağını biliyoruz. Bunlar ancak uçurumdan aşağıya uçururlar bizi başka yere uçuramaz bizi. O yüzde sadece tebessüm ediyoruz. Tebessüm etmemiz de gerekiyor. Her dönemde değil sadece her zaman insani ilişkilerimizde yüzümüzden tebessümü eksik etmeyeceğiz. Çıktığımız bu yolda özellikle milletvekili aday adaylarımız süreci takvimi işleyecek. Genel merkezimiz istişareleri, araştırmaları değerlendirip bir karar verilecek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her ne karar olursa olsun ben kendi adıma ve sizlerin adına birlik ve beraberlik içerisinde kampanya dönemini de yürüteceğiz." dedi.

ADAY ADAYLARI TEK TEK KENDİNİ TANITTI

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın konuşmasının ardından milletvekili aday adayları kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde, Ali Ertem, Dr. Ali Cengiz Kalkan, Ayşe Doğan, Betül Sarıkurt, Özlem Yemişçi, Çiğdem Koncagül, Av. Emrah Tunca, Engin Tekin, Ercan Bayraktar, Ersin Danış, Esra Erdurur, Eyüp Kanar, Fethi Özver, Dr. Hakan Sunal, İlhan Durak, Mestan Özcan, Adnan Aydın, Ahmet Aygün, Ahmet Kambur, Metin Akgün, Metin Işık, Mustafa Yel, Dr. Oktay Dede, Ömer Karadeniz, Rafet Gönül, Ramazan Tahir Eke, Recai Gökhan Alphan, Dr. Recep Selvioğlu, Selime Günenç, Selime Günder Yazıcı, Turan Avcı Ak Parti’den aday adaylıklarını açıkladı.

Marmara Haber