Körpülü'de aday adaylığını 'aday' gibi açıkladı

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimlerde yeniden milletvekili olmaya hazırlanıyor. 2011 yılında Tekirdağ'da yapılan önseçim sonucu milletvekili olmayı başaran

GÜNDEM 19.02.2015 18:44:00 0
Körpülü

ADAY ADAYI DEĞİL ADAY GİBİ AÇIKLAMA

2011 seçimlerinden sonra; Tekirdağ’ın Ankara’da sesi olmaya çalıştığını ifade eden Köprülü, önünde daha büyük görevler olduğunu ve bu sorumluluklarını yerine getirmek için yeniden Milletvekilliğine Aday olduğunu vurguladı. Tekirdağ’ın tüm ilçelerini, köylerini karış karış gezerek hemşerilerinin yanında olduğuna değinen Köprülü, TBMM kürsüsünden Tekirdağ’ın her sorununu gündeme getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Köprülü, bu süreçte Türkiye’nin daha fazla CHP’ye ihtiyacı olduğunu, Cumhuriyet’e, Atatürk Devrimlerine, Bağımsızlığa sahip çıkmak için güçlü bir CHP iktidarına ihtiyaç olduğunu belirtti. Köprülü, işte bu kritik süreçte görev almak, daha çok çalışmak, için yeniden aday olacağını kaydetti. Tekirdağ Milletvekili Köprülü, 22 Şubat Pazar Günü, Saat 14.00’de, Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştireceği aday adaylığı açıklamasına tüm CHP üyelerini davet etti. Köprülü’nün açıklamasında ‘aday adayı’ yerine ‘aday’ ifadesini kullanması dikkat çekti.