Yeni okulda tanışma yemeği verildi

Kapaklı'nın yeni okullarından İbni Sina İlkokulu eğitim ve öğretim hayatına hızlı girdi. Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından 2013 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz hafta pa

GÜNDEM 18.02.2015 20:49:00 0
Yeni okulda tanışma yemeği verildi

TANIŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Kapaklı İbni Sina İlkokulu öğretmenleri ve okul aile birliği yönetim kurulu  ile öğrenci velilerinin katılımıyla tanışma kaynaşma yemeği verildi. Yemekte konuşan Okul Müdürü Murat Bekdaş, bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi. Bu dönem açılan okulda  eğitim-öğretim döneminin  hayırlı olmasını dileyen Bekdaş “Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

HAYATTA EN KIYMETLİ HAZİNELERİMİZ ÇOCUKLARIMIZ

Okul yönetimi ve okul aile birliği olarak çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi adına çalışacaklarını vurgulayan Müdür Bekdaş “Velilerimizin görevleri sadece çocuklarımızı okula göndermek  değil, bundan sonra ki süreci de dikkatle takip etmektir. Bu bağlamda okul aile birliklerine önemli görevler düşmektedir. Unutulmamalıdır ki; hayatta ki en kıymetli hazinelerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Bu tanışma ve kaynaşma çayımızı hazırlayan  öğrenci velilerimize ve Okul Aile Birliğimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İLMİ SİZLER BİZDEN DAHA İYİ BİLİRSİNİZ

Eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Keleş ise, öğretmenlerin kutsal bir görevi ifa ettiklerini kaydetti. En üst sıradaki insanların öğretmenlerin eseri olduğunu söyleyen Keleş, "Herkeste emeğiniz vardır. Bu nedenle kıymetiniz büyüktür."ifadelerini kullandı.

Peygamberimizin (S.A.S.) 'Dünyayı isteyen ilme sarılsın, ahireti isteyen ilme sarılsın, hem dünyayı ve hem de ahireti isteyen yine ilme sarılsın.' hadisini hatırlatan Keleş, islam dininin ilime teşvik ettiğini vurguladı. Keleş, "Siz değerli hocalarımız bu ilmi bizlere vermek için buralardasınız. Birlikte yaşamayı bize öğreten sizlersiniz. Bir arada yaşama sanatını ilk olarak insanlara öğreten sizlersiniz. Siz bunu daha iyi biliyorsunuz" diye konuştu.

Haber / Menşure KARDEŞ