Ak Parti'ye kadın milletvekili aday adayı

Milletvekilliği için başvuruları almaya başlayan Ak Parti'den milletvekili aday adaylarının sayısı artmaya başladı. Diş Hekim Ayşe Doğan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'n

GÜNDEM 18.02.2015 20:41:00 0
Ak Parti

İLÇE TEŞKİLATINDA DÜZENLENDİ

Ayşe Doğan’ın aday adaylığı açıklamasına Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Ayşe Doğan’ın eşi ve Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan meclis üyeleri, partililer, kadın kolları ile Doğan’ın yakınları katıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, programın açılış konuşmasını yaparken, “7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekili aday adayları seçim öncesinde 20 Şubat Cuma gününe kadar partimize gelerek ziyaret gerçekleştiriyorlar. Bizlerde partiye mensup üyeler olarak kendileri ile tanışma fırsatı buluyoruz” dedi.

BİRDEN FAZLA VEKİL GÖNDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bu çalışmaların neticesinde temennilerinin Saray, Çerkezköy veya Kapaklı’dan bir ya da birden fazla vekili Ankara’ya göndermek istediklerini kaydeden Öğe “ Bunun için parti üyelerimiz ile var gücümüz ile çalışacağız. Bu görevi layıkı ile yerine getirecek ve hizmet edecek adayların mecliste görmek istiyoruz. Çerkezköy’de Ahmet Üzgün’ün ardından Ayşe Doğan arkadaşımızda aday adaylığını açıklayacak. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

 

2011’DE TEMAYÜLDE ÜÇÜNCÜ OLMUŞTU

25.Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı açıklamasında bulunan Diş Hekimi Ayşe Doğan,“Diş Hekimliği görevini yapıyorum. 1995 yılında Tunç Doğan ile evlenerek Çerkezköy’e yerleştim. 20 yıldır Çerkezköy’de ekmek kazanmaktayız. Partimiz kurulduğunda üye başvurumuzu yapmıştık. Bir süre sonra ise kadın kollarında, ana kademenin sosyal işler başkan yardımcılığı görevinde yer aldım. Borcumu ödeme adına 2011 yılında Başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığımı açıklamıştım. 41 kişi içinde temayülde üçüncü olmama rağmen listeye giremedim. Hiçbir zaman küsmeden teşkilat ve memleketimiz için çalışmaya devam ettik. 2015 yılında da genel seçimler için aday adaylık başvurumu yapıyorum” dedi.

FATİH’İN FERMANI İLE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Adaylığını açıkladığı 18 Şubat tarihinin ülke için büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Ayşe Doğan, “Fatih Sultan Mehmet’in tahta çıktığı gün 18 Şubat’tır. Bu günün hayırlı ve uğurlu olacağına inanıyorum. Sizler ile birlikte bu görev bize nasip olursa hep beraber partimize ve milletimize Fatih Sultan Mehmet Han gibi hizmet etmeye hazırız.” diye konuştu. Ayşe Doğan konuşmasının ardından İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Fatih Sultan Mehmet’in 28 Mayıs 1463 tarihinde Bosna’n Fethinde yayınladığı ferman şeklindeki kitabı hediye etti.  

Haber / Menşure KARDEŞ