Ak Partililer Çerkezköy'de hemşeri derneklerini ziyaret etti

Ak Parti'nin yeni İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetimi tanışma ve nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Öğe son ziyaretlerde hemşeri derneklerini dolaşarak, başkan ve yönetimleri ile görüÅ

GÜNDEM 11.02.2015 20:18:00 0
Ak Partililer Çerkezköy

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe yönetim kurulu üyeleri dernek ziyaretlerinde bulundu. Öğe ve beraberindekiler akşam saatlerinde yaptıkları ziyaretlerde, Çerkezköy Vizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Balkanlar, Keşanlılar ve Soğucaklılar Derneklerine gitti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ak Partililer’in ilk ziyareti Vizeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne olurken, Dernek Başkanı Aydın Kırıklar misafirlerini ağırladı. Ziyaret nedeniyle AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Vizeliler Derneği Başkanı Aydın Kırıklar, “Yeni bir oluşum içersine giren partinin Çerkezköy’de başına geçtiniz. Yeni yönetime gelen arkadaşların hepsine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum.”diye konuştu. Kırıklar’ın ardından konuşan Öğe ise, “Bizim teşkilatımızın kapısını herkese açıktır. Kimsenin görüşünü, partisini ve nereli olduğunu sorgulamadan ihtiyaçlara cevap vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Vizeliler Derneği’nden ayrılan partililer daha sonra ise Çerkezköy Balkanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Burada partililer ile bir süre sohbet eden Dernek Başkanı Turgut İleri ziyaretten ötürü AK Parti İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

 

 

SADECE SEÇİM ZAMANI ZİYARET ETMİYORUZ

Ak Parti İlçe Başkanı Öğe, göreve geldikten sonra güzel hizmetler yapmak için gayret gösterdiklerini ve bu süreçte de güzel çalışmalarda bulunduklarını anlatırken, “Biz sadece seçim zamanı değil, günlük olarak da derneklerimizin, vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ziyaretlerine katılıyoruz.” dedi. 

KEŞANLILAR DERNEĞİ’NE GEÇTİLER

 Balkanlar Derneğinin ardından Çerkezköy Keşanlılar Derneği’ni ziyaret eden Ak Partililer, burada Dernek Başkanı Olcay Yaman ile bir araya geldiler. Kendilerini kabul eden Keşanlılar Derneği Başkanı Olcay Yaman’a teşekkür eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bu akşam bizi burada misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Güçlü ve yeni kadro ile yönetime geldik. Bundan sonra sizlere daha iyi hizmet için çalışacağız. Sorunları çözme noktasında tüm gücümüzle çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

SOĞUCAKLILAR DERNEĞİ’NDE ZİYARETLER BİTTİ

Ak Parti İlçe Başkanı Öğe ve beraberindekiler son olarak  Soğucaklılar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ertekin Memiş ve yönetim kurulu üyeleri AK Partili yönetimi kapıda karşılayarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Soğucak köyü hakkında partilileri bilgilendiren Dernek Başkanı Ertekin Memiş “Soğuk bir havaya rağmen bizleri kalabalık bir teşkilat ile ziyaret ettiğiniz için sizlere yönetim kurulum adına çok teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Soğucaklılar Derneği Başkanı Memiş’e misafirperverlikinden ötürü teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Bu akşam gerçekleştirdiğimiz ziyaret seçim ziyareti değildir, sadece tanışma ziyaretidir. Seçimler öncesinde daha  sahaya inmedik. Sizleri sadece seçimden seçime değil, her zaman ziyaretinizde bulunacak bir yönetim belirledik.”ifadelerini kullandı.

Haber / Menşure KARDEŞ