CHP'li aday adayı Çerkezköy'den konuştu

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Haşim Korkmaz, "Bu ülkeyi kanserden ve tüm kötülüklerden kurtaracak olan CHP'dir"dedi.

GÜNDEM 10.02.2015 17:59:00 0
CHP

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Av. Haşim Korkmaz önceki akşam CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı konuşmada 20 yıldır siyaset yaptığını  kendisine kızanlardan daha çok CHP’li olduğunu söyledi. Korkmaz, “Bu ülkeyi kanserden, afetlerden ve tüm kötülüklerden kurtaracak olan CHP’dir” diye konuştu.

PARTİMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANCIM TAM

Daha önce CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Haşim Kormaz CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Korkmaz’ı, İlçe Teşkilatında CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve ilçe yönetimi ile Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, kadın kolları üyeleri, İlçe Gençlik Koları Başkanı Tansu Altınel, ilçe gençlik kolları üyeleri ve partililer karşıladı.CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, ziyarette yaptığı konuşmada, “Haşim Bey 2011 yılında da aday adayı idi ve o zamanda partimize büyük katkı sağladı.Bu seçimlerde de aday adayı olan Haşim Korkmaz’ın aday adaylık sürecinde yine partimize büyük katkı sağlayacağına inancım tam.Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.”dedi.

15 ŞUBAT’TA NASIL BİR SEÇİME GİDİLECEĞİNE KARAR VERİLECEK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk genel seçimle ilgili olarak partisinin genel merkezinin bu ay içerisinde bir karar alacağını belirtirken,“Şubat ayı içerisinde yani bu ay genel merkezimiz tarafından 15 ya da 16’sında nasıl  bir seçime gidileceğine karar verilecek. Tekirdağ il genelinde 12 ilçe başkanı bir araya gelerek yaptığımız toplantıda  6 milletvekilinin de sandıktan çıkması fikrinde olduğumuzu Genel Merkezimize bildirdik. İnşallah bizim fikrimiz olumlu sonuçlanır diye düşünüyorum.”diye konuştu.

BİZ  ZAMANINDA İŞİN HAKKINI VEREMEDİK SINIFTA KALDIK

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Av.Haşim Korkmaz konuşmasına, “Bizleri çok güzel karşılayarak mükemmel bir ev sahipliği örneği gösteren Çerkezköy İlçe  Başkanı ve yönetimine, kadın kolları ve gençlik kollarına ve partililerimize çok teşekkür ediyorum.”diyerek başladı. Korkmaz şöyle devam etti: “Ben bir hukukçu olarak bizim Türkiye’de her zaman söylediğimiz bir örnek var. Bu Sosyal demokrat şehirlerin kalelerin CHP’li belediyeler olduğudur ve söylemle seçim daha iyi kazanılır. Erdal İnönü’nün genel başkanlığı döneminde halk bize yüzde yetmiş oy vererek iktidar yetkisi verdi. Ama daha sonraki yıllarda biz işin hakkını veremediğimiz için sınıfta kaldık. Yani beklediğimiz oyu bir türlü alamadık.Sosyal belediyelerin hizmetleri çok önemli. Çünkü her kesime ve herkese eşit hizmet vermeleri. İleri ülkelerde de sosyal belediyeler şeffaflık ilkesini ön planda tutmakta ve katılımcı demokrasi ile hizmet vererek başarılı olmaktadır.”  

 

 

6 SIFIR YAPMAK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ELİNDE

Tüm milletvekilliğini almanın CHP’nin elinde olduğunu savunan Haşim Korkmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’la görüştüğümde  halkın beklentileri doğrultusunda hizmetlere ağırlık verilmesini önerdim. Ve dedim ki sizlerin yapacağı hizmetlerle ilimizde 6 sıfır yaparız. Bu sizin elinizde bu konuda iyi çalışırsanız olur dedim. Büyük şehir şunu yapmalıydı. Bunu AK Parti hep ve her zaman yapıyor. Eğer belediyelere eleman lazım ise, kendi partililerinden daha ağırlıklı insan alıyor. Ama bizde bu yok! Tekirdağ il genelinde benim bildiğim 21 bin CHP’nin kayıtlı üyesi var bunların içinde bir çok tahsilli ve her konuya vakıf eleman bulunuyor. Neden bunların içinden hiç kimse alınmadı. Bu eleman alımlarında belediye meclisi üyelerimizin ilçe başkanlarımızın, belediye başkanlarımızın da görüşü alınmalı ve onlarında önereceği kişiler alınmalıydı.” diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ  TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KURTARACAK CHP’DİR

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Haşim Korkmaz, konuşmasını şöyle tamamladı: “CHP kitle partisidir. Geniş bir emek kesiminin menfaatlerini ön planda tutar. Sosyal devlet anlayışını benimser. Biz Türkiye’nin umudu olacağız. Çünkü halkımız artık CHP’yi istiyor. Çünkü artık can güvenliğimiz yok, mal güvenliğimiz yok. Kurtuluş savaşında  ve Kıbrıs savaşında da  bu günkünün dört katı insanimiz öldü. Bank Asya’ya da el konulmasını doğru bulmuyorum. Çünkü bu da insanların mal varlığına el koymaktır.Bu ülkeyi kanserden, afetlerden ve tüm kötülüklerden kurtaracak CHP’dir. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayalım. Her zaman bir birimize sıkı sıkı sarılalım ve daha çok birlik ve beraberlik içinde olalım. Biz her zaman birlik ve beraberlik içinde olur ve partimizden kopmaz isek her zaman başarılı oluruz. İktidar partisi İstanbul’a kanal yapıyorum diye övünüyor. O plan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen’in projesidir. Şimdi onlar hayata geçiriyor ve biz yaptık diyorlar. İşte bunları anlatmalıyız. Biz hiçbir zaman bunları anlatmadık. Ben partimin sistemine ayak uyduracak şekilde aday adayı olduğumu sizlerin huzurunuzda da söylüyorum.Bizim sorunumuz ekonomi, sosyal adalet, işsizlik işte bunların üstesinden gelecek olanda CHP iktidarıdır.”

Haber/Seyit SÜREN