Çerkezköy Kent Konseyi müzisyenlerle ortak proje yapacak

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, ilçedeki müzisyenlerle bir araya geldi. Başkan Karagöz, müzisyenlere yönelik bir projeleri olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 8.02.2015 17:11:00 0
Çerkezköy Kent Konseyi müzisyenlerle ortak proje yapacak

MÜZİSYENLERE YÖNELİK PROJE

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Çerkezköy müzisyen değerleri projemiz var. Bugün hem Çerkezköylü müzisyen arkadaşlarımız ile sorunları tartışacağız ve onlarla ilgili bundan sonra çalışmalar yapacağız. Toplantıya gerçekten geniş bir katılım oldu. Aradığımız müzisyenlerin yüzde 90’ı toplantıya iştirak ettiler. Ben katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

14 ŞUBAT’A ÖZEL PROGRAM

Çerkezköy Kent Konseyi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak bir program yapmayı planladıklarını belirten Karagöz, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bununla ilgili bütün arkadaşlarımız bizlere olumlu yanıt verdiler. Kapalı Otopark üstünde güzel bir açık hava konseri yapmak istiyoruz. Güzel bir sahnede, ses düzeni ile birlikte orada bütün müzisyen arkadaşların hepsine birer iki şarkı söyletmek istiyoruz. Kendilerini de Çerkezköy halkına tanıtmak istiyoruz.”dedi.

Başkan Karagöz, “Bu projelerin hepsi düşünme safhasındadır. Bu hafta içi sizlerle bu projeyi konuştuktan sonra beş gün kala basın mensupları ile projemizi paylaşacağız. Şu an bu proje taslak halindedir. Arkadaşlar ile taslağı hazırladıktan sonra değerlendirip, nasıl hizmet veririz diye düşüneceğiz.”diye açıklamalarını tamamladı.