7 Haziran var olmak ya da yok olmak seçimi

CHP'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Ayhan Duran, "7 Haziran seçimleri Türkiye'nin var olma ya yok olma seçimi."dedi.

GÜNDEM 8.02.2015 17:05:00 0
7 Haziran var olmak ya da yok olmak seçimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı resmi açıklamasını dün CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda yapan Çerkezköylü iş adamı Ayhan Duran, “7 Haziran’da önemli bir seçim yaşayacağız. Bu seçim Türkiye’nin var olma ya da yok olma seçimidir. Bu nedenle herkez sandığa gitmeli. Biz var olmayı istiyoruz.”dedi.

Ayhan Duran’ın aday adaylığı açıklamasında CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, ilçe yönetimi,İlçe Kadın Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve ilçe kadın kolları üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve gençlik kolları üyeleri, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez ve çok sayıda partili hazır bulundu.

CHP SEÇİMLERİNE HIZLA HAZIRLANIYOR

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk Ayhan Duran’ın milletvekili aday adaylığı açıklama programında yaptığı konuşmada şunları söyledi:“Öncelikle bu gün milletvekilliği için aday adaylığını açıklayacak olan Ayhan Duran’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz. CHP 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere hızla hazırlanmaya başladı. Milletvekilliği aday adaylığı için her gün yeni bir arkadaşımız çıkıyor. Her biride milletvekili olmak için  aday adaylığı döneminde özverili şekilde çalışacağını beyan ediyor. Bunun göstergesi de  partimizin  her geçen gün iktidara  biraz daha yaklaşmasıdır. Bu nedenle Ayhan Beyi’nde bu süreçte partimize büyük katkı sağlayacağına inanıyor ve kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.”

7 HAZİRAN’DA TÜRKİYE VAR OLMA YOK OLMA SEÇİMİ YAŞAYACAK

CHP Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran da konuşmasına önce kısa öz geçmişinden söz ederek başladı sonra şöyle devam etti: “Bu güzel günde beni çok iyi ağırlayan İlçe Başkanımıza, ilçe yönetimine, ilçe Kadın kolları ve gençlik kolları ve partililerimize  ve beni yalnız bırakmadıkları için  çok teşekkür ediyorum.7 Haziran’da önemli bir seçim yaşayacağız. Bu seçim Türkiye’nin var olma ya da yok olma seçimi olacak. Buna göre her kez bu seçimde var olma yolunda oyunu kullanmalıdır. Biz bir ölürüz bin doğarız. Bu nedenle bu seçim ülkemiz için bölgemiz için çok ama çok önemli.”

İLİMİZE YAKIŞAN ÖN SEÇİMDİR

Aday adaylığı açıklamasında ön seçim de isteyen  Duran, şunları kaydetti: “7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde CHP’den Tekirdağ Milletvekilliği aday adayı olduğumu huzurunuzda açıklıyorum. Ben her kesimin aday adayı olarak buradayım ve sizlerden destek istiyorum.İl genelinde CHP örgütümüzün istediği ön seçimdir. Fermuar ve buna benzerlerini ilimizde istenmemektedir. İlimize yakışanı da ön seçimdir. Ön seçimden hangi arkadaşlarımız çıkarsa yanında olacağım. Önseçimden kim çıkarsa kimsenin küsme ve darılma gibi hiçbir şeyi olmayacaktır. Çünkü her şey demokratik olacaktır ve partimizin bu iktidar yolunda oylarını da katlayarak iktidara geleceğine inancım tam. Tüm aday adayı arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyorum.”

Ayhan Duran’ın konuşmasının ardından  CHP Gençlik Kolları Başkanı  Tansu Altıonel  ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca  Ayhan Duran’a gençlik ve kadın kollarına verdi  katkı ve destekleri nedeniyle birer plaket verdi.

Haber/Seyit SÜREN